ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Ne smeš da se plašiš da sanjaš malo veće, draga - "POČETAK"
Početak, Foto: Printscreen/Youtube/BoxOfficeSmashers

VERUJETE LI U SVOJE SNOVE?

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Ne smeš da se plašiš da sanjaš malo veće, draga - "POČETAK"

Leonardo Dikaprio glumi profesionalnog lopova, apsolutno najboljeg u ovoj opasnoj umetnosti izvlačenja, koji krade vredne tajne duboko u podsvesti tokom stanja sna, kada je um najranjiviji

Objavljeno:

Espreso je danas za vas pripremio neprevaziđeni naučno-fantastični akcioni film iz 2010. godine - "Početak".

Film je napisao i režirao Kristofer Nolan, a fantastičnu glumačku postavu čine Leonardo Dikaprio, Ken Vatanabe, Džozef Gordon-Levit, Merion Kotijar, Eliot Pejdž, Tom Hardi, Dilip Rao, Silijan Marfi, Tom Berendžer i Majkl Kejn.

Početak
foto: Wikipedia

"Početak" je zaokupio maštu mnogih gledalaca, a inspirisan je konceptom inkubacije snova i lucidnog sanjanja koji nosi misteriju zamišljenog sveta u kome je razvijena tehnologija koja omogućuje ulazak u ljudski um upravo tim putem.

- "Ne smeš da se plašiš da sanjaš malo veće, draga."

Leonardo Dikaprio glumi profesionalnog lopova, apsolutno najboljeg u ovoj opasnoj umetnosti izvlačenja, koji krade vredne tajne koje se nalaze duboko u podsvesti tokom stanja sna, kada je um najranjiviji.

Njegova retka sposobnost učinila ga je poželjnim igračem u svetu korporativne špijunaže, ali ga je takođe učinila beguncem i koštala ga svega što je ikada voleo.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/BoxOfficeSmashers

Sada mu se nudi šansa za iskupljenje.

- "Ako želite da izvedete početak, potrebna vam je mašta. Potrebna vam je najjednostavnija verzija ideje - ona koja će prirodno rasti u umu subjekta. Sumptilna umetnost."

Poslednji posao koji dobija bi mogao da mu vrati život, ali samo ako uspe da ostvari nemoguće.

Umesto savršene pljačke, on i njegov tim stručnjaka moraju da urade obrnuto od onoga što inače rade, ovog puta njihov posao nije da ukradu ideju, već da je podmetnu.

Iako možda niste ljubitelj naučne fantastike "Početak" mora da nađe mesto na vašoj listi za gledanje, jer je zaista jedno od kultnih dela, a obećavamo vam da nećete ni trepnuti tokom ovog filma.

(Espreso/Tamara Marić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.