ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Dom nije mesto, to je osećaj - "S LJUBAVLJU, ROUZI"
Ljubav, Rouzi, Foto: Printscreen/Youtube/ Rotten Tomatoes Trailers

VREDI POGLEDATI

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Dom nije mesto, to je osećaj - "S LJUBAVLJU, ROUZI"

Aleks i Rouzi su najbolji prijatelji skoro otkad pamte

Objavljeno:

Espreso je danas za vas pripremio romantičnu komediju-dramu iz 2014. godine, zasnovanu na poznatom romanu "Gde se duge završavaju" irske autorke Sesilije Ahern - "S ljubavlju, Rouzi".

U filmu glume Lili Kolins i Sem Klaflin, a u sporednim ulogama su se našli Kristijan Kuk, Tamsin Egerton, Suki Voterhaus, Džejmi Bimiš i Džejmi Vinston.

Ljubav Rouzi
foto: Wikipedia

Aleks i Rouzi su najbolji prijatelji skoro otkad pamte. Tokom Rouzinog 18. rođendana, Aleks je ljubi dok je ona pijana, i shvata da gaji romantična osećanja prema njoj.

Sledećeg dana, Rouzi se kaje što se napila i govori Aleksu da bi volela da se noć nikada nije dogodila. Aleks tumači njene reči kao da samo želi da mu bude prijateljica, ali ne zna da se ona ne seća ničeg od prethodne večeri.

- "Zato što ponekad ne vidite da je najbolja stvar koja vam se ikada dogodila sedi tamo, tačno ispod vašeg nosa."

Greg, koji važi za najboljeg frajera, poziva Rouzi na školski ples. Iako je prvobitno nameravala da ide sa Aleksom, prihvata Gregovu ponudu kada sazna da on razmišlja o odlasku na ples sa devojkom po imenu Betani. Nakon plesa, Rouzi odlučuje da spava sa Gregom.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/ Rotten Tomatoes Trailers

Rouzina životna želja je da jednog dana vodi sopstveni hotel, a prijavljuje se i biva primljena na kurs hotelskog menadžmenta na Bostonskom koledžu.

- "Zato što sam shvatila da bez obzira gde si ili šta radiš, ili sa kim si, uvek ću te iskreno, istinski, potpuno voleti."

Ona žuri da podeli srećne vesti sa Aleksom, ali ga zatiče sa Bethani, zbog čega povraća. Nedukog nakon tog trenutka otkriva da je trudna, ali odbija da kaže Aleksu, plašeći se da će on odustati od svoje šanse da studira na Harvardu kako bi pomogao da se brine o njoj.

Nakon što Aleks ode u Sjedinjene Države, ona rađa ćerku kojoj daje ime Kejti.

Aleks saznaje za Rozinu trudnoću od Betani i postaje Kejtin kum.

Priča se dalje razvija kako oni nastavljaju da vode svoje živote godinama nakon što se Rouzi porodila. Nećemo vam otkriti kako se završila, saznajte ako odlučite da pogledate ovaj divan, iskren film kojem zaista vredi dati šansu.

(Espreso/Tamara Marić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.