FRIŽIDER PLOVIO NABUJALOM REKOM PA RAZVALIO MOST: Jeziva scena dodatno razbesnela građane Novog Pazara (VIDEO)
Nabujala reka u Novom Pazaru, Foto: Printscreen/Instagram/novi_pazar_danas

vanredno stanje

FRIŽIDER PLOVIO NABUJALOM REKOM PA RAZVALIO MOST: Jeziva scena dodatno razbesnela građane Novog Pazara (VIDEO)

Komentari su odmah počeli da se nižu, a dok jedni građani strahuju od poplava, drugi navode da je ovo slika i prilika nekulture meštana koji u reke bacaju šta stignu

Objavljeno:

Poplave u Srbiji već su odnele jedan život, stradalo je dvogodišnje deteta u Tutinu, a situacija na pojedinim rekama se i dalje ne smiruje.

Pored ovog grada, kritično je i u Novom Pazaru i Prijepolju, a RHMZ najavljuje da će Lim rasti i u narednih 12 sati, a moguće je i da Ibar kod Raške pređe granicu vanredne odbrane od poplava. U Novom Pazaru je uvedena vanredna situacija zbog odbrane od poplava.

Pored teške trenutne situacije, društvenim mrežama počeo je da kruži nesvakidašnji snimak koji je iznenadio sve meštane Novog Pazara, ali i celu Srbiju. Naime kako se vidi na snimku, nabujalom rekom plutao je i frižider koji je u sekundi srušio improvizovani most.

Komentari su odmah počeli da se nižu, a dok jedni građani strahuju od poplava, drugi navode da je ovo slika i prilika nekulture meštana koji u reke bacaju šta stignu, pa je tako i frižider završio u njoj.

Podsetimo, pored kiše RHMZ je u najnovijem saopštenju upozorio građane i na orkanske vetrove.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.