Vučević i Gašić obišli poplavljena područja: Vanredna situacija u Novom Pazaru
Poplave, Foto: MO RS

POMOĆ

Vučević i Gašić obišli poplavljena područja: Vanredna situacija u Novom Pazaru

Vojska ima mogućnosti, volju i hrabrost da pomogne

Objavljeno: 19:57h

Ministar odbrane Miloš Vučević i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišli su naselja u opštini Tutin i Novi Pazar koja su usled obilnih padavina ugrožena poplavama i ukazali da je situacija trenutno stabilna, da se reka povukla i da su u toku intervencije na pomoći stanovništvu na crpljenju vode iz podruma.

Prethodno je predsednik Aleksandar Vučić, kao vrhovni komandant Vojske Srbije, izdao naređenje da se pripadnici vojske angažuju u pomoći građanima Novog Pazara i Tutina u borbi protiv vodene stihije.

MO RS
foto: MO RS

U Novom Pazaru je uvedena vanredna situacija zbog odbrane od poplava. Vučič je izdao naređenje da se svi raspoloživi kapaciteti Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova stave na raspolaganje kako bi se sanirala situacija i stavila pod kontrolu u Tutinu i Novom Pazaru

MO RS
foto: MO RS

Ministar Vučević izjavio je, posle obilaska ugroženih područja, da će Vojska Srbije u skladu sa svojim mogućnostima, koje su, kako je ocenio velike, izaći u susret svakom zahtevu opštinskog rukovodstva i da za to poseduje i volju i hrabrost.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.