DETALJNA VREMENSKA PROGNOZA ZA POSLEDNJE DANE OKTOBRA: Iskoristite ih maksimalno, biće mnogo SUNCA!
Ilustracija, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

VREME

DETALJNA VREMENSKA PROGNOZA ZA POSLEDNJE DANE OKTOBRA: Iskoristite ih maksimalno, biće mnogo SUNCA!

U petak i dalje relativno toplo za ovo doba godine i pretežno sunčano

Objavljeno: 08:01h

Danas će u Srbiji biti minimalna temperatura od 4°C do 11°C, a maksimalna od 20°C do 23°C.

Srbija: U petak jutro hladno i ponegde maglovito, a tokom dana relativno toplo za ovo doba godine i pretežno sunčano, ponegde sa sumaglicom po kotlinama. Vetar slab istočni i severoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 4°C do 11°C, a maksimalna od 20°C do 23°C. Uveče suvo.

Beograd: U petak i dalje relativno toplo za ovo doba godine i pretežno sunčano. Ujutru je moguća sumaglica u nižim delovima grada. Vetar slab istočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna oko 21°C. Uveče suvo.

Niš: U petak toplo za ovo doba godine i pretežno sunčano. Ujutru sveže i moguća je sumaglica. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna do 23°C.

Užički region: U petak jutro hladno i ponegde magla, a tokom dana relativno toplo za ovo doba godine i sunčano, po kotlinama sa sumaglicom. Vetar slab istočni i severoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C do 8°C, a maksimalna od 20°C do 22°C.

1 / 15 Foto: Emilija Jovanović

Vojvodina: U petak jutro sveže i ponegde magla ili sumaglica, a tokom dana relativno toplo za ovo doba godine i pretežno sunčano. Vetar slab istočni i severoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 7°C do 10°C, a maksimalna od 20°C do 22°C. Uveče suvo.

Novi Sad: U petak ujutru je moguća magla ili sumaglica, a tokom dana sunčano i relativno toplo za ovo doba godine. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 21°C. Uveče suvo.

Subotica: U petak ujutru je moguća magla ili sumaglica, a tokom dana sunčano i relativno toplo za ovo doba godine. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna do 20°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U subotu jutro hladno i ponegde maglovito, a tokom dana relativno toplo za ovo doba godine i pretežno sunčano sa malo oblaka, ređe sa sumaglicom. Vetar slab istočni i severoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 10°C, a maksimalna od 19°C do 22°C. Uveče suvo. U nedelju i početkom iduće sedmice se zadržava pretežno sunčano tokom dana i toplije od proseka. Jutra svežija, ponegde sa maglom. Maksimalne temperature od 20°C do 24°C.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.