KUĆE SE PALILE SAME OD SEBE, GORELO ŠTA JE STIGLO: Jevtići i Đukići iz Prokuplja na MUKAMA! (VIDEO)
Jevtići i Đukići, Foto: JUŽNE VESTI/LJ.M./USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

GORE KUĆE

KUĆE SE PALILE SAME OD SEBE, GORELO ŠTA JE STIGLO: Jevtići i Đukići iz Prokuplja na MUKAMA! (VIDEO)

U dve kuće u Prokuplju letos su se neobjašnjivo palile i gorele utičnice, prekidači, plastične cevi za vodu, bojleri, ruteri i ostali uređaji, tako je sve i prestalo

Objavljeno:

U kući Jevtića i Đukića u Prokuplju stvari su se palile same od sebe, a nakon višemesečnih ispitivanja, rešili su da se vrate u svoje domove.

U dve kuće u Prokuplju letos su se neobjašnjivo palile i gorele utičnice, prekidači, plastične cevi za vodu, bojleri, ruteri i ostali uređaji, tako je sve i prestalo. Uzrok je do danas ostao misterija, a posle nekoliko meseci vlasnici kuća su odlučili da zamene sve instalacije i vrate se u svoje kuće.

Vukoje Jevtić i njegov komšija Dragoslav Đukić obnovli su kompletnu vodovodnu i elektro mrežu, uradili atest, nakon čega im je Elektrodistribucija ponovo priključila struju.

1 / 15 Foto: JUŽNE VESTI/LJ.M./USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

"Pre mesec dana promenio sam sve, stavio sve novo. Mesec dana kako je struja uključena, ali sam za svaki slučaj osigurao kuću, pa ako hoće neka gori", kaže Vukoje.

Dragoslav kaže da se već duže vremena ne dešava ništa, ali kako niko nije nadležan, nije tako lako mogao da se ponovo priključi na mrežu.

"Tražili su mi atest, zvao sam Institut iz Niša, dali su mi atest i onda su mi priključili struju. Živimo u normali, ali strah je prisutan", kaže Dragoslav.

(Espreso / Južne vesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.