NEMAM DECU, ALI NEĆU NI JA DOĆI: Mladenci iz Srbije zabranili MALIŠANE na svadbi, a onda je nastao RAT NA MREŽAMA!
Mladenci, Foto: Društvene mreže, Profimedia

isfrustrirana gošća

NEMAM DECU, ALI NEĆU NI JA DOĆI: Mladenci iz Srbije zabranili MALIŠANE na svadbi, a onda je nastao RAT NA MREŽAMA!

Moderni mladenci biraju liberarniji pristup, te se odlučuju za male svadbe, zaboravljaju na običaje i odlučuju o tome koga žele, a koga ne žele na svadbi

Objavljeno: 12:15h

Velike proslave potput svadbe prilagođene su potrebama i željama zaljubljenog para kojima bi ovo rebalo da bude najlepši dan u životu.

Ranije su striktna pravila vezana za srpsku tradiciju bila polazna tačka svakog plana za venčanje, ali se danas mladenci sve više opiru tradiciji i običajima i prave svadbe po svojim željama i afinitetima. Biraju liberarniji pristup, te se odlučuju za male svadbe, zaboravljaju na običaje i odlučuju o tome koga žele, a koga ne žele na svadbi.

Venčanje, Svadba, Mlada, Mladoženja, Mladenci
foto: Profimedia

Tako su mladenci u Srbiji koji uskoro proslavljaju svoje venčanje odlučili da zabrane dolazak dece, što je jednu ženu koja je bila među zvanicama jako iznerviralo te je svoje nezadovoljstvo podelila na tviteru.

"U subotu je svadba....U pozivnicama pisalo da se deca ne dovode na svadbu. Samo odrasli. Nemam decu, al me gledaj kako ti ni ja neću doći", glasio je tvit, a njenoj su se frustraciji priključili mnogi koji dele mišljenje.

Na ovu odluku mladenaca mnogi su se zgrozili, i nisu mogli da pronađu nijedan razlog kojim bi se ova odluka mogla opravdati.

Većina se složila da dovođenje dece treba da bude odluka zvanica to jest svatova, a ne mladenaca.

Naravno, bilo je mnogo onih koji razumeju odluku mladenaca i koji čak i iz ličnog iskustva podržavaju veselje bez male dece.

Ovakva praksa nije novost. Ima mladenaca koji čak i u pozivnice naglasi da decu ne bi trebalo dovoditi na svadbu.

Za one koji smatraju da je ovaj dan najbitniji mladencima i da imaju svako pravo da uživaju u tom danu onako kako oni žele, ova odluka je sasvim prihvatljiva.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.