HITNO SE OGLASILA ER SRBIJA O CENAMA KARATA IZMEĐU MOSKVE I BEOGRADA: Imaju važno saopštenje!
Er Srbija, Foto: Air Serbia, Printscreen

OBAVEŠTENJE

HITNO SE OGLASILA ER SRBIJA O CENAMA KARATA IZMEĐU MOSKVE I BEOGRADA: Imaju važno saopštenje!

Zbog izuzetno velike tražnje od marta ove godine, karte za letove Er Srbije između Beograda i destinacija u Ruskoj Federaciji mogu se kupiti samo više dana, pa i nedelja, unapred

Objavljeno: 14:16h

Tokom jučerašnjeg i današnjeg dana u pojedinim domaćim medijima, kao i na društvenim mrežama, objavljene su spekulacije i neistinite tvrdnje u vezi sa cenama karata Er Srbije između Beograda i destinacija u Ruskoj Federaciji. Ne ulazeći u razloge zbog kojih bi pojedini mediji i osobe želeli da šire neistine o navodno visokim cenama karata, u cilju istinitog informisanja građana želimo da iznesemo precizne informacije s tim u vezi.

Zbog izuzetno velike tražnje od marta ove godine, karte za letove Er Srbije između Beograda i destinacija u Ruskoj Federaciji mogu se kupiti samo više dana, pa i nedelja, unapred. Već duže vreme karte za sve letove u septembru su rasprodate. Kada je reč o oktobru, ima još vrlo malo raspoloživih karata u prvoj polovini meseca.

1 / 4 Foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI, Ilustracija

U ovom trenutku, najniža dostupna cena za avio-kartu u jednom smeru u ekonomskoj klasi između Moskve i Beograda je počev od 397 evra. Najskuplja dostupna karta u jednom smeru u ekonomskoj klasi između Moskve i Beograda košta 567 evra. Kada je reč o povratnim kartama iz Moskve do Beograda u ekonomskoj klasi, najniža dostupna cena je počev od 816 evra, a najviša moguća je 1156 evra. Sve cene su prikazane u totalu, odnosno sa uračunatim svim pripadajućim taksama.

Podsetimo, nakon objave ruskog predsednika Vladimira Putina odmah je počelo mobilisanje rezervista.

Na društvenim mrežama su objavljeni brojni snimci na kojima se novi regruti opraštaju od svojih porodica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.