OBJAVLJENA NAJNOVIJA PROGNOZA ZA VIKEND! Evo šta nas čeka u subotu i nedelju, SPREMITE SE!
Ilustracija, Foto: Emilija Jovanović, Zorana Jevtić

vremenska prognoza za vikend

OBJAVLJENA NAJNOVIJA PROGNOZA ZA VIKEND! Evo šta nas čeka u subotu i nedelju, SPREMITE SE!

U Srbiji će se promenljivo vreme zadržati i u nedelju i ponedeljak, ali će nedelja biti nestabilnija

Objavljeno:

U Srbiji će sutra, posle mestimične jutarnje magle i niske oblačnosti, biti promenljivo oblačno, toplije i u većini krajeva suvo vreme, uz kratkotrajnu kišu ponegde na istoku i jugoistoku Srbije i u planinskim predelima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Duvaće slab vetar promenljivog pravca, koji će uveče i tokom noći biti u skretanju na jugoistočni, a u južnom Banatu će biti i u pojačanju. Najniža temperatura biće od 12 do 16, najviša od 23 do 26 stepeni.

U Beogradu će sutra tokom dana, posle jutarnje niske oblačnosti, biti promenljivo oblačno i toplije vreme, uz sunčane intervale tokom prepodneva. Najniža temperatura biće oko 15, najviša oko 24 stepena.

Beograd, lepo vreme, ljudi
foto: Emilija Jovanović

U Srbiji će se promenljivo vreme zadržati i u nedelju i ponedeljak, ali će nedelja biti nestabilnija, sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, dok se u ponedeljak u brdsko-planinskim predelima tek ponegde očekuje kratkotrajna kiša. Od utorka do petka biće pretežno sunčano sa maksimalnom temperaturom od 26 do 30 stepeni. U subotu se očekuje novo naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Biometeorološka prognoza za subotu, 3. septembar:

Meteorološke prilike će biti povoljne za većinu hronično obolelih i osetljivih osoba, a izvestan oprez se savetuje srčanim bolesnicima, pogotovo onim sa anginom pektoris.

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.