NAKON KIŠNOG JUTRA, OPET NAM SE VRAĆA LETO! Nagli porast temperature u Srbiji, opet "ide" preko 30 stepeni
Pljusak, Foto: Zorana Jeftić

VREME U SRBIJI

NAKON KIŠNOG JUTRA, OPET NAM SE VRAĆA LETO! Nagli porast temperature u Srbiji, opet "ide" preko 30 stepeni

Vetar slab i umeren, severni. Najniža temperatura od 15 do 20, a najviša od 27 do 30.

Objavljeno: 07:32h

U Srbiji danas sve toplije i pretežno suvo uz razvoj slabe oblačnosti ali i sunčane periode tokom dana.

Kasnije popodne i predveče moguća je pojava kiše i pljuskova na jugozapadu Srbije. Vetar slab severni i severozapadni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 19°C, a maksimalna od 28°C do 31°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 19°C do 23°C.

U Beogradu znatno toplije nego u sredu i pretežno sunčano uz slabu prolaznu oblačnost tokom dana. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura 18°C, a maksimalna oko 29°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 23°C.

Vreme, Marko Čubrilo
foto: Printcsreen / Facebook / Marko Čubrilo, Emilija Jovanović, Beta / Dragan Gojić

U Nišu toplo uz slabu oblačnost i sunčane periode tokom dana. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura 18°C, a maksimalna do 30°C.

U Užičkom regionu znatno toplije nego u sredu uz slabu oblačnost sa sunčanim periodima tokom dana. Vetar slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 18°C, a maksimalna od 28°C do 29°C. Na Zlatiboru i Tari oko 24°C na 1000 mnv.

U Vojvodini toplije i suvo tokom dana razvoj slabe oblačnosti sa sunčanim periodima. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 17°C do 19°C, a maksimalna od 29°C do 30°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 20°C do 23°C.

U Novom Sadu razvoj slabe oblačnosti sa sunčanih intervalima i toplije tokom dana nego u sredu. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura 19°C, a maksimalna oko 29°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 22°C.

U Subotici razvoj slabe oblačnosti sa sunčanih intervalima i toplije tokom dana nego u sredu. Vetar slab severni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura 18°C, a maksimalna oko 29°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 22°C.

Vrućine
foto: Zorana Jevtić

Vreme narednih dana

U petak još malo toplije i pretežno sunčano. Samo na krajnjem jugozapadu i delom na jugu uz razvoj oblačnosti popodne i predveče sa šansom za kišu ili kratkotrajne pljuskove sa grmljavinom. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak oko normale.

Minimalna jutarnja temperatura od 17°C do 20°C, a maksimalna od 30°C do 32°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 20°C do 24°C.

1 / 22 Foto: Zorana Jevtić

Za vikend i početkom naredne sedmice u svim predelima sunčano i vrlo toplo sa temperaturama malo iznad 30°C. Samo na jugozapadu i delom na zapadu Srbije kasnije popodne i predveče se očekuje razvoj oblačnosti sa mogućom kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom na tom području.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.