ČUPAVA EKIPICA, TORTA, MAFINI, TOP PROVOD! U ovom srpskog gradu prave se najluđe ROĐENDANSKE ŽURKE ZA PSE! (FOTO)
Rođendanska žurka za pse, Foto: Privatna arhiva, Profimedia

PRELEPO

ČUPAVA EKIPICA, TORTA, MAFINI, TOP PROVOD! U ovom srpskog gradu prave se najluđe ROĐENDANSKE ŽURKE ZA PSE! (FOTO)

Kontaktirali smo nekoliko rođendaonica i nijedna od njih nikada nije organizovala rođendanske žurke za kućne ljubimce i taman kada smo mislili da je ovo samo jedna dezinformacija...

Objavljeno:

Na internetu se pokrenula priča o proslavi rođendana kućnih ljubimaca i tome kako mnogi organizuju žurke za svoje mezimce. Tim povodom smo i sami odlučili da proverimo da li tako nešto zaista postoji.

Kontaktirali smo nekoliko rođendaonica i nijedna od njih nikada nije organizovala rođendanske žurke za kućne ljubimce i taman kada smo mislili da je ovo samo jedna dezinformacija, pronašli smo mesto u kom zaista možete napraviti prelepu žurku za svog ljubimca!

U pitanju je Paradiso PET, pansion za kućne ljubimce koji pruža svu moguću brigu i negu životinjicama, a osim toga organizuje i žurke za njih. Kako nam je rekla vlasnica pansiona Jelena Krstić, do sada su imali nekoliko proslava rođendana, a vlasnici su i više nego zadovoljni.

"Mi imamo pansion odnosno kao hotel za pse u kom se brinemo o životinjama ukoliko vlasnici negde putuju ili ne mogu da ih paze pa se tako nekoliko puta zadesilo da je rođendan bio baš kada je pas bio kod nas. Pošto vlasnici nisu bili pored životinje, zamolili su nas da napravimo žurku što smo i uradili. Do sada smo imali par rođendana, napravimo pravu malu žurku jer su tu i drugi psi, moja prijateljia napravi tortu i svi se divno zabavimo", rekla je Jelena za portal Espreso.

Rođendan
foto: Privatna arhiva

Kako nam je objasnila, organizacije rođendana su moguće za sve mušterije čije kuce koriste usluge Paradiso Pet-a. Ukoliko želite da obradujete svog psa i organizujete mu nezaboravnu rođendansku žurku, njih možete pronaći u Kragujevcu na adresi Vršačka 2.

1 / 7 Foto: Privatna arhiva

Ovaj trend aktuelan je među mnogim poznatim ličnostima.

Rijaliti učesnica Tara Simov danas je organizovala prvi rođendan svom psu April i to na jednom prestoničkom splavu. Na splavu se okupilo njeno društvo, a Tara je za svog ljubimca pripremila tortu na tri sprata, kao i kolače, ali i njihove zajedničke fotografije.

Ana Korać poznata je po tome što je veliki ljubitelj pomeranaca, jedne od najpopularnijih vrsta pasa u Srbiji. Kako se šuškalo u medijima, ona je svog ljubimca Stikera platila nešto više od 5.000 evra. Najviše pažnje javnosti, starleta je privukla kada je pre nekoliko meseci u jednom restoranu svom psu proslavila rođendan.

Glamuroznom proslavom za kućnog ljubimca se pohvalila svojim pratiocima na Instagramu. Rođendan svom ljubimcu je slavila u jednom od najskupljih restorana.

Pevačica Aleksandra Mladenović takođe je proslavila rođendan svog ljubimca.

Iako nije baš pravila žurku, pevačica je za svog mezimca obezbedila slavljeničku toru, kao i ukrasne kapice za glavu.

Aleksandra nije kao Koraćeva organizovala proslavu u restoranu već je za svog pomeranca po imenu Ina napravila intimnu proslavu u svom odomu.

Influenserka Lea Stanković svojim potezom oduševila je sve ljubitelje životinja. Naime, Lea je odlučila da organizuje humanitarni rođendan svom kučetu Coco.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.