SLAVICA ŠOKIRALA FOTOGRAFIJOM IZ GRČKE, MEČKA JE KRIVA ZA SVE: "E, zato Srbima skidaju tablice" (FOTO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

MEČKOM BLOKIRAO SAOBRAĆAJ

SLAVICA ŠOKIRALA FOTOGRAFIJOM IZ GRČKE, MEČKA JE KRIVA ZA SVE: "E, zato Srbima skidaju tablice" (FOTO)

Znam da će sad vozači da me napadnu ali evo činjenice da ne bi nikome skinuli tablice da su parkirani kako treba, navodi se u objavi

Objavljeno:

Muškarac iz Srbije, pokazao je kroz lični primer, zbog čega grčki policajci skidaju tablice na nepropisno parkiranim automobilima. Naime, ostavljanjem svog "ljubimca" na četiri točka, on je zaustavio saobraćaj i blokirao autobus javnog prevoza na više od pola sata.

Na Fejsbuk stranici "Live from Greece", Slavica iz Beograda je podelila dve fotografije iz Neos Marmarasa, u čijem opisu je navela kako je bahati vozač Mercedesa nepropisnim parkiranjem, blokirao saobraćaj. Kako je navela u objavi, pojavio se tek nakon više od pola sata trubljenja vozača autobusa, i to tek kada su okupljeni građani sami pomerili automobil da bi autobus mogao da prođe.

Objavu vam prenosimo u celosti:

"Dobro veče, mesto Neos Marmaras. Čitam ovih dana kako se žale sto nam Grci skidaju tablice, evo primer zašto se skidaju tablice. Nikome neće skinuti da je propisno parkiran, da se ne lažemo.

Nepropisno parkiranje
Nepropisno parkiranjefoto: LIVE FROM GREECE / FACEBOOK

Pogledajte slike naseg zemljaka iz Beograda kako se parkirao uzbrdica, krivina, jednosmerna ulica, stubići za zabranjeno zaustavljanje. Autobus više od pola sata svira i čeka da se vlasnik pojavi, na kraju su se skupili ljudi da pomere auto da bi bus prosšao. Odmah po odlasku autobusa ulazi vozač koji je sedeo u kafiću, spušta brisače i odlazi. Sramota ali stvarno... Pritom u Neosu ima dosta parkinga i to besplatnih, jedino što nisu baš ispred kafića...

Znam da će sad vozači da me napadnu ali evo činjenice da ne bi nikome skinuli tablice da su parkirani kako treba... Izvinite na dužem postu.", napisala je ona u objavi, nakon koje je nastala prava bura u vidu osuđujuđih komentara.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.