SRBI PLATILI LETOVANJE U KUŠADASIJU 280 EVRA, PA DOŽIVELI HOROR SCENE - Odgovor
Foto: Privatna arhiva

REKLI SU SVOJE

SRBI PLATILI LETOVANJE U KUŠADASIJU 280 EVRA, PA DOŽIVELI HOROR SCENE - Odgovor

Slike sobe i terase koje su objavljene u tekstu pripadaju krovu hotela Tecimen koji nije namenjen i ne koristi se za smeštaj gostiju

Objavljeno: 15:28h

Prenosimo odgovor GO2 EVENT d.o.o. Beograd:

"U online izdanju medija „Espreso“ u rubrici „Društvo“ ste dana 25.07.2022. godine objavili tekst sa naslovom „SRBI PLATILI LETOVANJE U KUŠADASIJU 280 EVRA, PA DOŽIVELI HOROR SCENE: Objavili SLIKE iz HOTELA, kakav KOKOŠINJAC!" (https://www.espreso.co.rs/vesti/drustvo/1099727/srbi-platili-letovanie-u-kusadasiju-280 evra-pa-doziveli-horor-scene-objavili-slike-iz-hotela-kakav-kokosinjac).

U navedenom tekstu se iznosi više neistinitih i nepotpunih informacija kojima se grubo povređuju prava i narušava poslovni ugled turističke agencije Go2 Event d.o.o. Beograd, kao organizatora putovanja koja se u navedenom tekstu navode i brenda Go2 i Go2 Travelling.

Iz navedenog razloga, zahtevamo da bez odlaganja, u istoj rubrici online izdanja medija „Espreso“ (espreso.co.rs) pod istim naslovom uz oznaku „odgovor“, objavite tekst odgovora koji vam dostavljamo ispod, kao i video i foto zapise koje prilažemo.

Tekst članka, odnosno informacije i fotografije koje su objavljene u članku su neistinite i predstavljaju zlonamerno izvrtanje i nepotpuno prenošenje činjenica, te sumnjamo da iza svega stoji loša namera i zbog čega ćemo pokrenuti odgovarajuće postupke za zaštitu prava i ugleda turističke agencije Go2 Event d.o.o. Beograd i sankcionisanje odgovornih lica.

Slike sobe i terase koje su objavljene u tekstu pripadaju krovu hotela Tecimen koji nije namenjen i ne koristi se za smeštaj gostiju. Niko od naših putnika, pa ni sestra lica koje stoji iza twiter naloga ,,Divlji Bučak“ koja se pominje u tekstu, nije bio smešten na prikazanoj terasi ili sobi. Štaviše, navedene putnice su bile smeštene u sobi br. 602 istog hotela, čiji snimak vam dostavljamo. Takođe, istina je da je navedenim putnicama na njihov zahtev, dan nakon dolaska u hotel od strane vodiča agencije ponuđena druga soba, ali su one odbile da pređu u drugu sobu i nisu imale drugih primedbi ni zahteva. Indikativno je da je objava na twiter nalogu @bucak_divlji sa neistinitim tekstom i fotografijama koje ste objavili, učinjena 8 dana nakon smeštaja putnika u navedeni hotel.

Očekivano je i normalno da od 200.000 mladih ljudi koji su putovali sa našom agencijom u prethodnih 15 godina, nisu uvek svi bili zadovoljni smeštajem ili nekom drugom pruženom uslugom, ali smo mi uvek odmah po saznanju i po važećoj i poznatoj proceduri za prigovore, svaki problem rešavali i trudili se da zadovoljimo očekivanja naših putnika. S obzirom da smo za predmetni događaj saznali sa društvenih mreža i iz medija, bez bilo kakvog obaveštenja ili prigovora od strane putnika, uvereni smo da cilj nije bio da se reši bilo kakav eventualni problem već da se nanese šteta našoj turističkoj agenciji. Navod da putnici koji kupe paket za izlet ,odlazak na plažu", a da je kasnije ulazak na plažu dodatno plaćaju, su potpuno neistiniti.

Naglašavamo da su izleti i paketi izleta, koje nudimo putnicima, fakultativnog karaktera i da putnici odlučuju da li će ih kupiti ili ne. Nikada nismo, niti ćemo dva puta naplaćivati uslugu ili varati svoje putnike.

Na kraju možemo samo da kažemo da broj naših zadovoljnih putnika, raznovrsnost i dostupnost naših turističkih aranžmana i poslovni ugled koji smo pažljivo gradili i čuvali prethodnih 15 godina, a koji se sada pokušava poljuljati lažnim aferama, dokazuje da naša agencija opravdano jeste izbor mladih.

direktor Boris Katić"

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.