BELOSVETSKI PREVARANT I DALJE "PECA" PENZIONERE PO BG: Obratite pažnju, PREPOZNATLJIV je po OVOME! (FOTO)
Prevarant, Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd_rezerva

SRAM GA BILO

BELOSVETSKI PREVARANT I DALJE "PECA" PENZIONERE PO BG: Obratite pažnju, PREPOZNATLJIV je po OVOME! (FOTO)

Ovo znači da se ovaj belosvetski prevarant ne obazire što je pola Srbije videlo kakvim se prljavim poslovima bavi već je čak danas ponovo krenuo nesmetano u svoje prevarantske pohode

Objavljeno:

Juče je na društvenim mrežama objavljen jedan od najsramnijih snimaka do sad uz opis koji bi trebalo da upozori starije građane.

Naime, na objavljenom snimku se nalazi prevarant, koji od penzionera uzima nekoliko hiljada dinara i to na prevaru, tako što im uručuje paket.

Muškarac koji se predstavlja kao kurir, kako se navodi, od starijih građana na prevaru uzima novac.

Po dobro razrađenoj šemi, on prvo obaveštava penzionere o tome da im je pristigao paket, a onda se pojavljuje na njihovoj adresi kako bi ga uručio.

- Čovek zove na fiksni telefon penzionere i kaže da su dobili Penzionerski paket ali da moraju da plate poštarinu koja je od 1.200 do 3.200 dinara, kako kome. Ko se upeca, donosi im paket koji je lepo izlepljen selotejpom da potraje otvaranje, taman da izađe i udalji se od zgrade - piše na Instagramu.

Da nevolja bude veća, paket ne sadrži ništa osim kilograma brašna.

- U paketu se nalazi jedan kilogram brašna. Sramota je da na taj način vara penzionere - navodi se u objavi, uz to da je snimak zabeležen na Studentskom trgu.

Ovo je izazvalo gnev pratilaca pomenute stranice koji su konstatovali da je razvio biznis.

E pa, danas se taj čovek slobodno šeta beogradskim ulicama, isto obučen kao i juče. Jedan od prolaznika ga je prepoznao i fotografisao. Viđen je ispred zgrade u Kralja Milutina 55, a kako se navodi, pokušao je da uđe u zgradu ali mu niko nije otvorio. Takođe, kako se navodi, ovaj prevarant obitava oko Slavije sve vreme.

Ovo znači da se ovaj belosvetski prevarant ne obazire što je pola Srbije videlo kakvim se prljavim poslovima bavi već je čak danas ponovo krenuo nesmetano u svoje prevarantske pohode.

Inače, uslikan je sa kesom u ruci. Muškarac je prepoznatljiv po frizuri jer ima kosu vezanu u rep i po tetovaži na vratu koja se jasno vidi čak i iz daljine.

Prevarant
Prevarant foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd_rezerva

Bonus video:

00:43

Hapšenje ispred Hrama potera u Beogradu dvadeset policajaca uhapsilo osumljičenog

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.