RED PAKLENIH VRUĆINA RED KIŠE: Crveni meteoalarm na snazi, RHMZ UPOZORAVA
Foto: Profimedia

vremenska prognoza

RED PAKLENIH VRUĆINA RED KIŠE: Crveni meteoalarm na snazi, RHMZ UPOZORAVA

Najnovije upozorenje

Objavljeno:

Sučano i još toplije. Popodne naoblačenje s kišom i pljuskovima, najpre na jugozapadu zemlje.

Ponegde su moguće nepogode sa gradom i olujnim vetrom. Najviša dnevna od 33 do 38 stepeni, javlja RHMZ.

Veći deo dana biće pretežno sunčano i ekstremno toplo. Posle podne na zapadu i jugozapadu, uveče na severozapadu, a u toku noći i u ostalim krajevima uz lokalni razvoj oblačnosti kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, a lokalno su moguće i kratkotrajne nepogode sa gradom i jakim ili olujnim vetrom u zoni pljuskova.

Vetar slab i umeren, u Vojvodini povremeno i jak severozapadni. Najniža temperatura od 13 do 21, a najviša od 33 do 38 stepeni.

Upozorenja: Temperatura može preći 38 stepeni, verovatnoća 95 odsto. Lokalna pojava grmljavine sa gradom i količinom padavina većim od 20 litara po kvadratnom metru u periodu do 3h, verovatnoća 70 odsto.

Pogledajte upozorenje, meteoalarm i hidroalarm za sutra:

1 / 3 Foto: RHMZ

Vreme narednih dana

Sreda

Na severu suvo sa dužim sunčanim intervalima, a u ostalom delu promenljivo oblačno, sa kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak severozapadni. Najniža temperatura od 17 do 21, a najviša od 30 do 34 stepena.

Četvrtak

Pretežno sunčano i toplo, samo na krajnjem jugu, uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde sa kratkotrajnim pljuskom sa grmljavinom. Vetar slab do umeren uglavmnom severnih pravaca. Najniža temperatura od 17 do 21, a najviša od 30 do 34 stepena.

Petak

Pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 17 do 22, a najviša od 33 do 36 stepeni.

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.