SEMIR VIĐEN NA PUTU ŠIMANOVCI-BATAJNICA: Porodica i prijatelji MOLE ZA POMOĆ, on je dečko sa POSEBNIM POTREBAMA!
Semir Alomerović, Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIĆ, Printscreen

APEL

SEMIR VIĐEN NA PUTU ŠIMANOVCI-BATAJNICA: Porodica i prijatelji MOLE ZA POMOĆ, on je dečko sa POSEBNIM POTREBAMA!

Prijatelj Semirovog oca trebalo je da sačeka momka na aerodromu, međutim, kako nam je sam ispričao, pretražio je svaki delić aerodroma ali od momka nije bilo ni traga ni glasa

Objavljeno:

Semir Alomerović (30) nestao je 11. jula sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla".

Semir je poslednji put viđen u 18:10 na aerodromu, a od tada mu se gubi svaki trag, na sebi je imao kožnu jaknu, crnu trenerku i bele patike.

Amar Pjolović kontaktirao je ekipu Espreso portala kako bi saopštio najnovije vesti.

- Imamo informaciju da je viđen na putu Šimanovci-Batajnica kod magacina Tehnomanije. Čovek je javio da je prolazio kamionom i da ga je primetio, javio nam je tek kasnije kad je vest pogledao na portalima.

Podsetimo, prijatelj Semirovog oca trebalo je da sačeka momka na aerodromu, međutim, kako nam je sam ispričao, pretražio je svaki delić aerodroma ali od momka nije bilo ni traga ni glasa.

1 / 2 Foto: Printscreen

Inače, Semir Alomerović je momak sa posebnim potrebama, kako nam je Dragan ispričao, njega je policija uhapsila u Hanoveru, deportovala u Berlin, a zatim i za Beograd. Cela njegova porodica je u Nemačkoj.

"On je trebalo u pola 5 da stigne, dečko je bolestan, pije terapiju... Uhapsili su ga u Hanoveru, on se verovatno pogubio i nije znao da objasni policiji da ima boravišnu vizu i da mu je cela porodica tamo. Sad sam došao sa aerodroma, celu noć ga tražimo" priča naš sagovornik i dodaje da Semir kod sebe ima telefon sa nemačkim brojem koji nije dostupan.

"Telefon mu se verovatno ispraznio, nije imao gde da ga napuni niti je imao punjač u trenutku hapšenja. ne znam šta da mislim, bojim se da ga nije neko od divljih taksista odveo negde, jer on je imao samo nešto novca kod sebe i stvari u kojima je uhapšen, ništa više. Opet, nije jedini deportovan, možda je i negde kod nekog od tih ljudi koji su bili sa njim u avionu", objasnio je Dragan za portal Espreso.

Ukoliko primetite Semira, porodica moli da se javite na broj 0643228605 ili prijavite policiji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.