NESTAO SEMIR (30) NA AERODROMU "NIKOLA TESLA": Dečko sa posebnim potrebama DEPORTOVAN IZ NEMAČKE! (FOTO)
Nestao Semir Alomerović, Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIĆ, Printscreen

potraga u toku

NESTAO SEMIR (30) NA AERODROMU "NIKOLA TESLA": Dečko sa posebnim potrebama DEPORTOVAN IZ NEMAČKE! (FOTO)

Prijatelj Semirovog oca trebalo je da sačeka momka na aerodromu, međutim, kako nam je sam ispričao, pretražio je svaki delić aerodroma ali od momka nije bilo ni traga ni glasa

Objavljeno:

Semir Alomerović (30) nestao je juče sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla", saznaje Espreso.

Semir je poslednji put viđen u 18:10 na aerodromu, a od tada mu se gubi svaki trag, na sebi je imao kožnu jaknu, crnu trenerku i bele patike.

Prijatelj Semirovog oca trebalo je da sačeka momka na aerodromu, međutim, kako nam je sam ispričao, pretražio je svaki delić aerodroma ali od momka nije bilo ni traga ni glasa.

Nestao Semir
Nestao Semirfoto: Printscreen

Inače, Semir Alomerović je momak sa posebnim potrebama, kako nam je Dragan ispričao, njega je policija uhapsila u Hanoveru, deportovala u Berlin, a zatim i za Beograd. Cela njegova porodica je u Nemačkoj.

"On je trebalo u pola 5 da stigne, dečko je bolestan, pije terapiju... Uhapsili su ga u Hanoveru, on se verovatno pogubio i nije znao da objasni policiji da ima boravišnu vizu i da mu je cela porodica tamo. Sad sam došao sa aerodroma, celu noć ga tražimo" priča naš sagovornik i dodaje da Semir kod sebe ima telefon sa nemačkim brojem koji nije dostupan.

Semir Alomerović
Semir Alomerovićfoto: Privatna arhiva

"Telefon mu se verovatno ispraznio, nije imao gde da ga napuni niti je imao punjač u trenutku hapšenja. ne znam šta da mislim, bojim se da ga nije neko od divljih taksista odveo negde, jer on je imao samo nešto novca kod sebe i stvari u kojima je uhapšen, ništa više. Opet, nije jedini deportovan, možda je i negde kod nekog od tih ljudi koji su bili sa njim u avionu", objasnio je Dragan za portal Espreso.

Ukoliko primetite Semira, porodica moli da se javite na broj 0643228605 ili prijavite policiji.

Bonus video:

03:34

Potraga za Ksenijom Lukić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.