SRBIMA PAO MRAK NA OČI KAD SU VIDELI OBAVEŠTENJE NA VRATIMA APARTMANA: Šta vi imate da kažete za ovaj PRAVILNIK?
Ilustracija, Foto: Profimedia

NEVERICA

SRBIMA PAO MRAK NA OČI KAD SU VIDELI OBAVEŠTENJE NA VRATIMA APARTMANA: Šta vi imate da kažete za ovaj PRAVILNIK?

Jedna korisnica se zapitala i koliko u njihovom odmaralištu traje popodnevni odmor, budući da se često razlikuje od mesta do mesta

Objavljeno:

Na društvenim mrežama pojavilo se obaveštenje upućeno srpskim turistima, a koje je navodno okačeno u jednom od letovalištima gde naši turisti najrađe odlaze. Naime, spisak je bio takav, da korisnicima društvenih mreža, nije trebalo puno da osude onoga ko je pravilnik ponašanja u apartmanu i napisao.

"Svako veče treba da menjate tabletu za komarce i ne ubijate komarce po zidu. Ostaju fleke. Na kraju smene kada odlazite sudovi treba da budu čisti. izbacite đubre. Ne ostavljajte u sobi. Kućni red treba da se poštuje, od 15 h do 17 h. Posle ponoći nema galame. Kada se vraćate sa plaže operite noge od peska ispred zgrade. Ne ostavljajte džoger za čišćenje u kofi sa vodom. Ne premeštajte krevete", navodi se u pravilniku.

Na kraju upozorenja stoji da je kazna za nepoštovanje pravila 30 evra, a mnogi turisti bili su uvređeni jer su im vlasnici smeštaja napominjali osnovna pravila kulture. Bilo kako bilo, evo koja su pravila vlasnici apartmana tražili da turist ispoštuju:

Po objavljivanju "pravilnika" na društvenim mrežama pojavili su se mnogobrojni komentari na konto čudne liste zahteva, za koji se navodi da je nastao u nekom od omiljenih letovališta Srba u regionu.

1 / 4 Foto: Profimedia

"Meni je strašno da ovakve stvari treba da nam pišu! Ko još ulazi u apartman sa nogama od peska? Ko ostavlja džoger u kanti? Ko ostavlja prljavo suđe kad krene kući? Ko ostavlja đubre za sobom? Valjda se zna da se tableta za komarce menja, mi nosimo uvek svoj aparat za komarce a ovde ga i dobijete. Svako ko je živeo u zgradi zna za kućni red koji kad je buka u pitanju ima ograničenja koje je grad doneo ili skupština stanara. Mi kao da smo sa planine sišli", bili su neki od komentara, pišu "Novosti".

Jedna korisnica se zapitala i koliko u njihovom odmaralištu traje popodnevni odmor, budući da se često razlikuje od mesta do mesta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.