VREMENSKA PROGNOZA ZA SUTRA: Oglasio se RHMZ, najviša temperatura 25 stepeni
Leto, Foto: Aleksandra Čolić

RHMZ

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUTRA: Oglasio se RHMZ, najviša temperatura 25 stepeni

U Srbiji će u većini dana narednog sedmodnevnog perioda biti pretežno sunčano i toplo sa najvišom temperaturom oko proseka

Objavljeno:

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano uz slab i umeren razvoj dnevne oblačnosti, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće slab i umeren vetar, na istoku povremeno i jak zapadni i severozapadni, uveče u slabljenju. Najniža temperatura će se kretati od osam do 15 stepeni, a najviša od 23 do 26 stepeni.

U Beogradu će biti pretežno sunčano uz slab i umeren razvoj dnevne oblačnosti. Duvaće slab i umeren vetar, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura će se kretati od 12 do 14 stepeni, a najviša oko 25 stepeni.

1 / 6 Foto: Profimedia

U Srbiji će u većini dana narednog sedmodnevnog perioda biti pretežno sunčano i toplo sa najvišom temperaturom oko proseka i malo iznad proseka za ovo doba godine, samo se u subotu očekuje prolazno naoblačenje koje će ponegde usloviti kratkotrajnu kišu ili pljuskove sa grmljavinom.

Biometerološka prognoza za utorak, 12. jul 2022: Nastavlјa se period povolјnih biometeoroloških prilika. U jutarnjim satima astmatičari mogu osetiti blage tegobe. Preporučuje se boravak na otvorenom, adekvatno odevanje i umerena fizička aktivnost.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.