SLEDI NAM 40+ PAKAO: Nakon prijatnog osveženja OVOG datuma vraća se toplotni talas, SPREMITE SE!
Ilustracija, Foto: Marina Lopičić

spremite se

SLEDI NAM 40+ PAKAO: Nakon prijatnog osveženja OVOG datuma vraća se toplotni talas, SPREMITE SE!

Meteorolog objavio kakvo je vreme pred nama

Objavljeno:

Dani koji nam dolaze biće prijatni, dok se ponovni dolazak toplotnih talasa očekuje oko 15. jula, kada će temperatura oper rasti i iznad 35 stepeni.

Kako meteorolog Đorđe Đurić prognozira, moguće je čak da živa u termometru poraste i do 40. podeoka.

Đorđe Đurić
foto: TV PINK PRINTSCREEN

- Nakon veoma prijatnog osveženja, pred nama su veoma prijatni i ugodni letnji dani, koji će biti pretežno sunčani ili umereno oblačni. Maksimalna temperatura u ponedeljak i u utorak biće i ispod prosečnih vrednosti i kretaće se u ponedeljak od 22 do 25°C, a od utorka od 23 do 27°C - prognozira Đurić.

U sredu toplo i temperature se vraćaju na prosečne za jul i biće od 26 do 30°C.

- Od četvrtka još toplije, a od petka se očekuje novi toplotni talas, tako da će maksimalne temperature za sledeći vikend biti preko 35°C, a prema današnjim prognozama oko 20. jula se očekuje i do 40-41°C.7

1 / 6 Foto: Profimedia

Inače, sve do četvrtka i noći i jutra biće svežiji i veoma ugodni za spavanje, uz minimalne temperature od 10 do 16°C, ponedge čak i ispod 10°C, ali se od narednog petka uz toplotni talas ponovo očekuje i duži niz tropskih noći, a to su noći tokom kojih se minimalna temperatura ne spušta ispod 20°C.

Prema trenutnim prognozama, narednih 10 do 15 dana ne očekuju se padavine, a osveženje sa pljuskovima i grmljavinom očekuje se oko 25. jula.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.