KRKLJANAC NA GRANICAMA: Na ovim prelazima se NAJDUŽE ČEKA! Zaobiđite ih!
Ilustracija, Foto: AMSS KAMERE / printscreen

JP "PUTEVI SRBIJE" UPOZORAVAJU

KRKLJANAC NA GRANICAMA: Na ovim prelazima se NAJDUŽE ČEKA! Zaobiđite ih!

Na nekim deonicama su radovi

Objavljeno:

Putnička vozila na graničnom prelazu Batrovci prilikom ulaska u zemlju čekaju 45 minuta, na Gradini prilikom izlaska čekaju 30, dok na prelazu Kotroman čekaju 40 minuta.

Ilustracija
Ilustracijafoto: RINA

Teretna vozila, prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na Horgošu čekaju 120 minuta, a na Batrovcima i prelazu Sremska Rača 60, a na Kotromanu 40 minuta.

Putevi Srbije upozoravaju obustavu saobraćaja na denoci Žarkovac - Putinci, gde će od 2. do 8. jula da se odvijaju radovi na redovnom održavanju i rehabilitaciji puta. Alternativni putni pravac je Ruma - Dobrinci - Pećinci - Golubinci - Putinci.

Na deonici petlja Horgoš-petlja Subotica-SEVER, u smeru ka graničnom prelazu Horgoš-Novi Sad do 15. jula planirani su radovi na demontaži i montaži zaštitne ograde na putu, a za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka.

Radovi na rehabilitaciji puta i na deonici Dobra - Donji Milanovac do 29. novembra uz naizmenično propuštanje vozila.

Obustava saobraćaja na snazi je i na deonici Gložan - Begeč i to do 01. avgusta, a alternativni putni pravac je Bačka Palanka - Gložan - Bački Petrovac - Planta - Futog.

Produžavaju se radovi na deonici petlja Pojate - petlja Paraćin do 15. jula, a za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka, u smeru Niš - Beograd, dok se on odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom u smeru Beograd - Niš.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.