NEVEROVATNA PRIČA IZ SRBIJE JE UPRAVO DOSPELA I DO STRANIH MEDIJA: To što su uradile NJIH 2 NE POZNAJE GRANICE!
Susret majke i ćerke, Foto: SERBIALIVE_BEOGRAD_REZERVA

majka i ćerka ponovo zajedno

NEVEROVATNA PRIČA IZ SRBIJE JE UPRAVO DOSPELA I DO STRANIH MEDIJA: To što su uradile NJIH 2 NE POZNAJE GRANICE!

Podsetili su da se sudbina ponovo u više navrata poigrala sa glavnim akterima priče, pa je malo falilo da do susreta ni ne dođe

Objavljeno:

Veliku pažnju sprske javnosti nedavno je privukao slučaj Leposave Dinkovske iz Perleza koja je posle 52 godine zagrlilala ćerku, Italijanku Lorijanu Saso.

Majka i očuh Leposave dali su na usvajanje njenu ćerku Zoricu, o kojoj nije nikada prestala da misli, da je sanja i priželjkuje da je svije u zagrljaj.

Lorijana, s druge stane nije ni slutila da je usvojena. Živela je spokojno uz svoje italijanske roditelje, a onda je iz ladice izvukla SFRJ pasoš i saznala da je Srpkinja. Zahvaljujući porodičnom prijatelju Radoici Vukiću uspela je da pronađe biološku majku i zagrli je.

1 / 4 Foto: SERBIALIVE_BEOGRAD_REZERVA

Taj emotivni prvi susret majke i ćerke zabeležen je na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, a ova neverovatna priča dospela je i u italijanske medije.

Portal Ladige danas je objavio vest o Leposavi i njenoj ćerki Lorijani, odnosno Zorici.

U tekstu čije je naziv "Usvojena kao dete u Italiji, posle 52 godine otkriva da je Srpkinja i da ima majku, i ponovo je grli u Beogradu", oni su preneli pisanje srpskih medija o ovom neverovatnom slučaju i osvrnuli se na prvi zagrljaj majke i ćerke na aerodromu.

Stara majka Leposava ne zna italijanski, Lorijana ne zna srpski, ali su se dugo grlili u suzama.Onda su svi otišli ​​u Sremčicu kod Radoice. Leposava je htela da odvede ćerku u kuću, posle 70 godina, pise portal Ladige.

Podsetili su da se sudbina ponovo u više navrata poigrala sa glavnim akterima priče, pa je malo falilo da do susreta ni ne dođe.

Ali nije išlo glatko: sudbina se spremala da ponovo udari Leposavu i Lorijana. Lorijana je za Srbiju trebalo da poleti pre četiri dana, ali je olujni talas i nevreme koje je zahvatilo i Italiju i Srbiju dovelo je do otkazivanja svih letova iz Rima.

susret Leposave i Zorice
susret Leposave i Zoricefoto: SERBIALIVE_BEOGRAD_REZERVA

Opet Leposava nije zagrlila svoju Zoricu. Čekala je u Perlezu, ali nije ona došla. Zatim još jedan obrt: po dolasku na beogradski aerodrom, vlasti nisu htele puste Zoricu i spremale su se da je ponovo ukrcaju za Rim, jer je njen dokument bio malo pocepan i pohaban.

Situaciju je pokušao da reši njen sin: „Ona je poslednja otišla, hteli su da se vrati u Italiju, tamo su je zadržali zbog malo zgužvanog dokumenta. Srećom, došla je jedna žena, upravnica, pa su je pustili“, priča Radoica koji je briznuo u plač kada je video kako se u hodniku grle majka i ćerka, navodi ovaj italijanski medij.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.