'AJMO, LJUDI, 86.000 MORAMO DA SKUPIMO DO KRAJA DANA: Ovo je Davidova šansa za srećno detinjstvo!
David Dimitrijević, Foto: Printscreen/Budi human

950 na 3030

'AJMO, LJUDI, 86.000 MORAMO DA SKUPIMO DO KRAJA DANA: Ovo je Davidova šansa za srećno detinjstvo!

Porodica više nije u mogućnosti da finansira Davidovo lečenje jer su troškovi veliki a u porodici je zaposlen samo otac, zbog toga je potrebno da svi pomognemo i omogućimo Davidu bolje sutra

Objavljeno:

David Dimitrijević (9), preslatki dečak koji boluje od razvojne disfazije, ima rok do kraja dana da sakupi 86.000 dinara kako bi otišao na terapiju.

David je prvo dete od troje dece u porodici. Rođen je 2013. godine sa fiziološkom cistom na mozgu, koja je vremenom nestala. Nakon toga, njegov razvoj teče uredno do njegove druge godine, kada roditelji primećuju kašnjenje u razvoju, tačnije u govoru i finoj i krupnoj motorici. Davidu lekari uspostavljaju dijagnozu razvojne disfazije.

Od tada David kreće na logopedsko defektološke tretmane, reedukciju psihomotorike i psihoterapije. Terapije su dale rezultate. David je veseo i nasmejan dečak kome malo fali da bude kao i njegovi vršnjaci.

David Dimitrijević
foto: Printscreen/Budi human

U konsultaciji sa lekarima roditeljima je rečeno da je David idealan kandidat za transplataciju matičnim ćelijama i da bi mu one pomogle u daljem napredovanju i razvoju, ali za to je ostalo vrlo malo vremena jer bi transplataciju trebalo uraditi pre nego David napuni osam i po godina, a sada ima osam.

Davidu su potrebna sredstva za transplantaciju matičnim ćelijama, logopedske i defektološke tretmane, za rehabilitaciju, specijalističke i kontrolne preglede, operativne zahvate, laboratorijske analize, banjsko lečenje, nabavku suplemenata i medikamenata kao i za putne toškove i smeštaj.

Porodica više nije u mogućnosti da finansira Davidovo lečenje jer su troškovi veliki a u porodici je zaposlen samo otac, zbog toga je potrebno da svi pomognemo i omogućimo Davidu bolje sutra.

Za Davidovo bolje sutra! Budimo humani!

Pomozimo Davidu!

Slanjem SMS poruke 950 na 3030

Uplatom na dinarski račun:

160-6000000823245-31

Uplatom na devizni račun:

160-6000000823591-60

IBAN:

RS35160600000082359160

SWIFT/BIC:

DBDBRSBG

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.