ZLATNA GODINA ZA STRELJAČKI KLUB SPARTAK: Gradonačelnik Subotice svečano OTVORIO PRVENSTVO
Streljaštvo, Foto: Promo

VESTI IZ SUBOTICE

ZLATNA GODINA ZA STRELJAČKI KLUB SPARTAK: Gradonačelnik Subotice svečano OTVORIO PRVENSTVO

Turnir je svečano otvorio gradonačelnik Stevan Bakić, koji je ovim putem istakao da će Grad učiniti sve kako bi našim takmičarima omogućili što bolje uslove treniranja

Objavljeno:

Ova godina je zlatna godina za Streljački klub „Spartak”. Pored brojnih osvojenih titula, proteklog vikenda su za sve ljubitelje streljaštva iz Srbije organizovali i Otvoreno Prvenstvo kluba pištoljem velikog kalibra (PSP) koje se održalo na Gradskom strelištu u Subotici.

Turnir je svečano otvorio gradonačelnik Stevan Bakić, koji je ovim putem istakao da će Grad učiniti sve kako bi našim takmičarima omogućili što bolje uslove treniranja.

“Mnogo lepih stvari se dogodilo u ovih godinu dana vezano za Streljački klub „Spartak” i nikada se ovoliko Grad i Streljački klub „Spartak” nisu družili, zbog čega mi je izuzetno drago. Početkom maja smo imali zaista jedno masovno Prvenstvo Srbije u gađanju vazdušnom puškom, gde su naše žene postali šampioni Srbije. Ja sam na prijemu u Gradskoj kući dao jedno obećanje, a ja svoja obećanja uvek i ispunim. Obećao sam našim sportistima da ćemo dati sve od sebe da sredimo gradsko strelište kako bi im omogućili bolje uslove treniranja. Kao i na svakom takmičenju, pored tog takmičarskog dela tu je najbitnije da se vidi druženje, da se vidi ta odgovornost prema vatrenom oružju i svom ličnom oružju. To je najveća poenta i da se izrazi ta ljubav prema streljaštvu, a ostalo će doći sve samo po sebe”, izjavio je gradonačelnik Subotice Stevan Bakić.

1 / 4 Foto: Promo

Otvoreno Prvenstvo kluba upriličio je svojom posetom i naš reprezentativac Duško Petrov, koji je nakon takmičenja svečano uručio pehare i medalje pobednicima.

U konkurenciji takmičara, pobedu je odneo naš reprezentativac Duško Petrov, u kategoriji dama pobedu je odnela Dragana Popović takmičarka kluba „Spartak”, a ekipnu titulu osvojio je Streljački klub „Spartak” u sastavu Branko Bajić, Aleksandar Kovač i Ranko Čuljković. Fenomenalnu atmosferu upotpunio je i tradicionalni gulaš kojim je i završeno ovogodišnje Otvoreno Prvenstvo kluba.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.