BAKIĆ: VODIMO RAČUNA O RAZVOJU PUTNE INFRASTRUKTURE I ISPUNJAVAMO ONO ŠTO SMO OBEĆALI!
Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić, Foto: Promo

radovi u subotici

BAKIĆ: VODIMO RAČUNA O RAZVOJU PUTNE INFRASTRUKTURE I ISPUNJAVAMO ONO ŠTO SMO OBEĆALI!

Gradonačelnik je ovom prilikom istakao kako se rade kvalitetni projekti, što je i prepoznato od strane Uprave za kapitalna ulaganja pokrajine koja je izdvojila sredstva za asfaltiranje putne infrastrukture

Objavljeno:

Veliki broj ulica u Subotici dobilo je novi sjaj! Razvoj putne infrastrukture je u punom jeku i u planu je rekonstrukcija još većeg broja ulica.

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić, obišao je danas zajedno sa direktorom JP za upravljanje putevima Ognjenom Golubovićem i menadžerkom Grada Subotice Zagorkom Panić, radove na izgradnji novog kolovoza u Jasenovačkoj ulici na Paliću.

1 / 4 Foto: Promo

Gradonačelnik je ovom prilikom istakao kako se rade kvalitetni projekti, što je i prepoznato od strane Uprave za kapitalna ulaganja pokrajine koja je izdvojila sredstva za asfaltiranje putne infrastrukture.

“Mi smo upravo obišli završetak radova na asfaltiranju Jasenovačke ulice, a vrednost projekta iznosi 11.000.000 dinara. Takođe, u martu smo završili i asfaltiranje Cvetne ulice koja se nalazi u blizini. Planiramo da do kraja meseca završimo i rekonstrukciju i proširenje ulice Proleterskih brigada u Mesnoj zajednici „Zorka” čime ćemo zaokružiti priču onoga što smo obećali. Uprava za kapitalna ulaganja pokrajine je prepoznala naš rad i stoga su nam dodeljena sredstva u iznosu od 170.000.000 dinara za rekonstrukciju i asfaltiranje putne infrastrukture Grada Subotice. U toku su i tenderi za rekonstrukciju i proširenje obilaznice na Paliću, Novosadskog puta i 6 ulica za asfaltiranje u gradskom i prigradskom delu. Mi očekujemo da će radovi početi u avgustu mesecu, a opredelili smo i 20.000.000 dinara za izradu projektno-tehničke dokumentacije za 11 ulica i sveobuhvatnu rekonstrukciju pešačkih zona u centru grada. Kao što vidite, vodimo računa da ravnomerno razvijamo putnu infrastrukturu i naše delove kako gradskih tako i prigradskih naselja, a to je sve omogućeno u ambijentu koji nam je omogućio predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Vlada Republike Srbije”, izjavio je gradonačelnik Subotice Stevan Bakić.

Grad Subotica i u narednom periodu nastavlja da uređuje i ulepšava ulice. Veliki broj njih je već završen, čime je u velikom meri olakšan i sam protok saobraćaja, a povećana je i bezbednost. U narednom periodu, planiran je rad na ulicama u Mesnim zajednicama Zorka, Aleksandrovo, Dudova šuma i Čantavir, a sve ovo je dovoljan dokaz da su Gradske finansije pažljivo planirane i to tako da budu usmerene za dobrobit građana Grada Subotice.

Bonus video:

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!
08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media