DOČEKALA SAM NOVU U HOSTELU SA MILION PIJANIH I DROGIRANIH STRANACA! Kako sam za duplu dnevnicu umalo izgubila um!
Foto: Profimedia

veselo beše!

DOČEKALA SAM NOVU U HOSTELU SA MILION PIJANIH I DROGIRANIH STRANACA! Kako sam za duplu dnevnicu umalo izgubila um!

- Radim noćne smene u hostelu, dakle, Novu godinu provela sam sa potpunim neznancima. Nadala sam se da ih do jutra neću videti, ali... želja pusta
Objavljeno: 22:34h

Malo su se promuvalili, usmrdeli sve girosom prepunim luka i zaputili se u sobu. Laknulo mi je na trenutak, kao dve muke manje. Kakva laž...

Verovali ili ne, likovi su hteli da naprave foru, budu duhoviti ili šta ti ja znam i sakrili mi miš od kompjutera! Odlepila sam! Kakvi su to klinački fazoni?!

Nisam bre mogla ništa da uradim, a nisam ni znala da su njih dvojica u pitanju dok nisam vratila kameru. Tek tad sam shvatila kikotanje i neko mumlanje na francuskom svaki put kada su prošetali. U stvari su se sve vreme smejali meni koja sam kao sumanuta išla po hostelu i tražila miša.

A onda vrhunac večeri! Lik se toliko napio da se maltene onesvestio! Padao je i padao, iznova i iznova.

foto: giphy

POSETILI SMO SEKSI ŠOP! Tamo smo našli idealne NG poklone za partnera! (FOTO)

Na kraju sam ga ubedila da ode da spava, ali nisam znala da ima slabu bešiku! Aha, muškarac od trideset i kusur godina se upišao u krevetu!

Kad je izvalio šta je uradio, došao je da mi kaže. Koliko to ludo zvuči. Kao da sam mu mama, pa ću sad da ga presvučem, šta, ne kapiram?!

I tako u nedogled. Jedna scena za drugom.

Provlačila sam se između njih pokušavajući nešto da sredim. Mrštila sam se i to su videli. Iskreno, nisam nešto obraćala pažnju i htela sam da vide. Nervirali su me. Došla je jutarnja. Odlazim sa džakom djubreta, lovom u džepu doduše, ali i nervozna do zla boga!

Šta da vam kažem, Nova godina, ludilo!

A kako ste se vi proveli?

(M.B.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.