ODAKLE VAM PARE, BAGRO, za Mikonose, džipove, stančuge, ljubavnice? A mi nikad gladniji! (FOTO)
Foto: Shuterstock, Thinkstock

ne pitajte za prvih 10 miliona!

ODAKLE VAM PARE, BAGRO, za Mikonose, džipove, stančuge, ljubavnice? A mi nikad gladniji! (FOTO)

Kako odakle? Pa nosili gajbice i brali višnje preko zadruge, pa preko politike, poštenim putem došli do miliona. Nemoj da si ljubomorna, sirotinjo...
Objavljeno: 17:05h

Našu državu čini 1% moćnika i 99% sirotinje. Srednja klasa? Ne zavaravajte se. Ova vaša "srednja klasa" je u iole normalnijoj državi - siromaštvo.

foto: Profimedia

A za to vreme, tamo u prelepom okruženju borova, nalaze se lepo uređene vile gde naši dobri i osećajni političari multimilioneri zajedno žive u slozi i harmoniji s mafijom i kriminalom.

Kriza i siromštvo se proizvodi na vrhu i ide prema dnu (nama), a ne obrnuto. Ne dajte se zavarati. I tako dok neki voze avione, džipove, idu na Alpe na skijanje, čvare guzice po Mikonosima, vi "gutate" njihove izgovore jer ste uplašeni da priznate grešku.

I ja sam bila. To je u redu, ali nije u redu da budete toliko naivni i vratite iste one, samo malo zamaskirane. Zajebali smo se, ali to ne znači da treba da se vratimo na mesto zločina.

foto: Profimedia

Dok verujete korumpiranim agencijama za borbu protiv korupcije i u poreklo politčara, samo ako vidite da ne poseduju previše toga na svoje ime, setite se, ti ljudi imaju ženine firme, rođake koji su na čelu nekog preduzeća, potplaćene "nezavisne" istražitelje, svoje televizije, naručena pitanja.

To što su nekom "puna usta" poštenja, ne znači da je pošten, čak obrnuto. Ne verujte galamdžijama, već učite na svojim greškama, kao što do sada niste.

(J. J.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.