ODAKLE VAM PARE, BAGRO, za Mikonose, džipove, stančuge, ljubavnice? A mi nikad gladniji! (FOTO)
Foto: Shuterstock, Thinkstock

ne pitajte za prvih 10 miliona!

ODAKLE VAM PARE, BAGRO, za Mikonose, džipove, stančuge, ljubavnice? A mi nikad gladniji! (FOTO)

Kako odakle? Pa nosili gajbice i brali višnje preko zadruge, pa preko politike, poštenim putem došli do miliona. Nemoj da si ljubomorna, sirotinjo...
Objavljeno: 17:05h

Kad se bagra obogatila, sve je otišlo niz vodu. Izgleda da se najviše isplati da budeš glasan i agresivan oko svog poštenja i narod će to progutati. Iako bi normalne ta galama upravo odvratila, nema mnogo normalnih, očigledno.

foto: Stock

Šta je s vama ljudi, vratili ste stare prljave igrače, tako očigledno zamaskirane. A i ti što su se borili s nama, da "skinemo" staru bagru, šta su nam doneli? Ne znam za vas, ali ja nikad gore nisam živela. Ne mislim samo na pare, već i na ove vrednosti i sranja koja se dešavaju oko mene. A ti narode, nikad ćoraviji nisi bio.

Kod nas su stranke oduvek bile generator kriminala i korupcije. Stranačka pripadnost nije bitna, pojedini političari nemaju ni dana radnog staža van politike, a puni su ko brod, ali što bi oni rado rekli, ne rade to zbog njih nego zbog nas.

foto: Stock

Kad pričamo o strankama koje su bile dugo na vlasti ili pri vlasti, njihova nezasitost je još veća. Političari iz takvih partija žele ličnu promociju, moć i poene koje će sticati kroz upravo kroz stranku.

Ideologija? Nebitna. Politički program? Nebitan. Ako je cilj fudbalera da daju gol, pevača da proda što više ploča, sad "singlova", cilj političara je da stekne što veće bogatsvo za sebe, partiju, ali i najvernije članove. Iskusan "igrač" je onaj koji priča više od 3 sata, a ništa ne kaže. Zvuči poznato?

Reforme, reforme, a ništa se ne menja. A zašto bi? Dobro onima na vlasti, dobro i opoziciji. "Pare vrte, gde burgija neće". Moram priznati da je ta demokratija koju sam toliko čekala skupa, spora, dosadna i licemerna. Smaram vas? Okrenite na "Hepi", počeli novi (stari) Parovi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.