U NIŠU SU SLIKALI ČOVEKA NA OVOJ SKALAMERIJI: Svi su se raznežili kad su saznali ŠTA STOJI IZA TOGA (FOTO)
Bicikl, Foto: Printscreen Reddit

DIRLJIVO

U NIŠU SU SLIKALI ČOVEKA NA OVOJ SKALAMERIJI: Svi su se raznežili kad su saznali ŠTA STOJI IZA TOGA (FOTO)

Biciklu koji privlači pažnju sugrađana neki su pokušali da daju ime, poput "bicikabriolet", a prisetili su ga se i oni kojima je ulepšao detinjstvo

Objavljeno: 14:31h

"Bicikabriolet", "Biciklbot Transformers", ovako su korisnici interneta opisivali neobično prevozno sredstvo jednog Nišlije, kada je njegova fotografija osvanula na društvenim mrežama. Ipak, kada se saznalo šta prevozi na naizgled pretrpanom, običnom biciklu koji je sam modifikovao, svi su se raznežili.

Na fotografiji na kojoj se vidi stariji gospodin na svom prevoznom sredstvu dok čeka da se upali zeleno svetlo na semaforu, najveću pažnju privukao je zadnji deo bicikla na kojem na prvi pogled mogu da se uoče samo merdevine i mali dečji koš.

Kada su fotografiju videli i njegovi sugrađani, odmah su objasnili o čemu je reč.

"Viđam ga barem dva puta sedmično kako vozi ovu skalameriju kakvo god da je vreme", "Ovaj čovek je iz Niša, a ovo što vozi su njegove "društvene igre", da ih tako nazovem, koje je sam sklopio i napravio. Za neku simboličnu cenu ih iznajmljuje za igranje, 100 dinara 10 minuta ili nešto slično... Ranije je bio u parku Svetog Save, sada ne znam gde je stacioniran, dugo ga nisam video...", "Ali, tabla za koš", "Sam je napravio, drzi igraonicu sa ovim igrama za decu, ovaj manji koš pozadi je igra gde pomoću korpice na federu ubacuješ lopticu u taj mali koš", pisali su korisnici Redita, gde je fotografija objavljena.

Biciklu koji privlači pažnju sugrađana neki su pokušali da daju ime, poput "bicikabriolet", a prisetili su ga se i oni kojima je ulepšao detinjstvo.

"Ljubav za ovog čoveka, komšija moj. Ulepšao mi je detinjstvo, uvek kada idem u park bih uzeo da igram kod njega nešto i posle nekog vremena je krenuo džabe da mi daje kada nema gužve. Ovo na biciklu su mu DIY (prim.aut. "do it yourself" - uradi sam) igre, drži svoju uličnu igraonicu u parkićima", zaključio je jedan korisnik.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.