SAŠA (25) IZ MARKOVCA IMA UBEDLJIVO NAJDUŽU KOSU U REGIONU! Nije se šišao 12 godina, ČEŠLJA GA CELA PORODICA(VIDEO)
Saša Nikolić, Foto: RTRS VIJESTI / YOUTUBE

ŠAMPON MU JE NAJBOLJI DRUG

SAŠA (25) IZ MARKOVCA IMA UBEDLJIVO NAJDUŽU KOSU U REGIONU! Nije se šišao 12 godina, ČEŠLJA GA CELA PORODICA(VIDEO)

Nije se šišao 12 godina, a kada to bude uradio kosu će, kaže, donirati deci oboleloj od karcinoma

Objavljeno:

Saša Nikolić (25) iz Markovca kod Velike Plane je prava atrakcija gde god da se pojavi. Za sve je zaslužna njegova kosa, od koje nema duže u regionu, a možda i na svetu.

Nije se šišao 12 godina, a kada to bude uradio kosu će, kaže, donirati deci oboleloj od karcinoma.

- I što se tiče ženskog i muškog roda mislim da je najduža kosa. Nikada nisam sreo nekoga da ima ovako dugu kosu - kaže Saša za "RTRS".

Puštanje kose je počelo spontano. Nije mogao ni da zamisli da će tako brzo narasti, te da će toliko biti specifičan, posebno jer je bajker.

1 / 3 Foto: RTRS VIJESTI / YOUTUBE

- Nisam voleo dugu kosu. Odem kod frizera, bude "ne mogu danas, sutra, prekosutra"...i pustio sam kosu da vidim kako će da izgleda, i, eto, 160 centimetara kose posle 12 godina - priča Saša.

Razlika između dužine kose i njegove visine je svega 22 centimetra, što znači da je visok 182. Kako je atrakcija svima, dobio je i specijalni šampon za pranje.

- Drugar je počeo da mi pravi šampone, jer je hemičar, došli smo do neke recepture za to i evo i dan danas pravi šampon za mene - kaže Saša.

Ipak, mnogo je posla oko održavanja kose. To najbolje znaju Sašina majka i baka, a često mu pomažu sestra i tetka. Ceo proces traje više od dva i po časa.

- S uživanjem pomažemo da se očešnja i pletemo kiku, volimo što ima tako dugu kosu i što je neobičan - kaže Sašina majka.

- Moja visina - Saletova kosa - dodaje baka.

Kada je na motoru i na raznim bajkerskim skupovima, Saša je i više od atrakcije. Prilaze mu s namerom da se fotografišu. Nije razmišljao da se prijavi za Ginisovu knjigu rekorda, ali je siguran da se još šišati neće, a kada bi do toga i došlo kosu bi donirao u humanitarne svrhe za decu obolelu od karcinoma, jer nije hemijski tretirana.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.