UŠTEDEO SKORO 3 MILIONA EVRA ZA 3 MESECA, A NEZAPOSLEN: Njegov sistem sa TRI UTOKE će vas oboriti s nogu!
Foto: Profimedia

MALA TAJNA VELIKOG MAJSTORA

UŠTEDEO SKORO 3 MILIONA EVRA ZA 3 MESECA, A NEZAPOSLEN: Njegov sistem sa TRI UTOKE će vas oboriti s nogu!

Beograđanin (31), koji je trenutno nezaposlen, uspeo je da za samo tri meseca uštedi čak 3 miliona evra. Mislite da je nemoguće? Ovaj mladić, koji iz razumljivih razloga želi da ostane anoniman, podelio je sa nama svoje trikove
Objavljeno: 20:35h

9. Planirajte kilometre

Ovaj snalažljivi Beograđanin otkrio nam je još neke trikove kojima se služi da bi uštedeo.

- Vozim gliser na plin, a svaki kilometar koji prelazim je pažljivo planiran. Ponekad se vozim i policijskim kolima i, da budem iskren, pomaže što je to besplatno. Kada kupujem ili skidam nekom odeću, uvek odvojim dovoljno vremena da potražim povoljniju opciju.

10. Kupujte po spisku

- Nemam običaj da idem u kupovinu bez jasnog spiska onoga što kupujem - kaže mladić.

Dakle, pošto vas lepo ukrašeni koferi sa utokama često mame, ponesite spisak, isplanirajte akciju do detalja i držite se samo toga. Tako nećete ni bacati utoke. Osim kad baš ne morate.

foto: Giphy

11. Kasica prasica

Iako je odrastao čovek, on se nije odrekao ni svoje "kasice prasice", za sitan novac s kojim je napravio svoje prve korake u štednji. Napunim je za otprilike tri meseca, i za toliko vremena se u njoj skupi oko 25.000 evra. Za taj novac uvek izvedem devojke na večeru - kaže on.

On napominje da iako možda nemaju svi životne okolnosti pod kojima je on skupio ovoliku sumu novca za kratko vreme, veruje da bi uz njegove savete svako ko nema redovne prihode mogao da uštedi bar nešto.

Ovaj tekst je zamišljen i napisan kao parodija na ono što se trenutno dešava u Srbiji.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.