UŠTEDEO SKORO 3 MILIONA EVRA ZA 3 MESECA, A NEZAPOSLEN: Njegov sistem sa TRI UTOKE će vas oboriti s nogu!
Foto: Profimedia

MALA TAJNA VELIKOG MAJSTORA

UŠTEDEO SKORO 3 MILIONA EVRA ZA 3 MESECA, A NEZAPOSLEN: Njegov sistem sa TRI UTOKE će vas oboriti s nogu!

Beograđanin (31), koji je trenutno nezaposlen, uspeo je da za samo tri meseca uštedi čak 3 miliona evra. Mislite da je nemoguće? Ovaj mladić, koji iz razumljivih razloga želi da ostane anoniman, podelio je sa nama svoje trikove
Objavljeno: 20:35h

5. Prestanite da pucate i uvedite "pucačku kovertu"

- Kada sam smanjio pucanje uveo sam sebi pravilo da svakog dana stavim 200 dinara u "pucačku kovertu". Za mesec dana u njoj bih skupio 865.000 dinara. Ovu naviku zadržao sam do danas - priča on i dodaje da umesto pucanja sad rado koristi druge metode, kao što su štangle, bokseri, pajseri i klješta.

foto: Giphy

6. Unovčite sve što znate da radite

Iako zarađuje milione ne radeći ništa zvanično, ovaj Beograđanin povremeno drži časove samoodbrane, pa od toga ima dodatne prihode.

- Osnovne stvari podučavam. Zavrtanje ruku, lomljenje zglobova, španska kragna. Nemam tarifu, svako da koliko ima - priča ovaj mladić.

7. Oslonite se na roditelje, partnera...

- Ruku na srce, ušteda od 3 miliona evra ne bi bila moguća bez podrške. Trudim se da što češće svratim kod roditelja na ručak, pa se i na taj način uštedi. Dok sam bio zaposlen, pomagali su mi oko računa, a ta praksa još uvek nije u potpunosti "zamrla", i nadam se da neće skoro - priznaje Beograđanin i kaže da ga roditelji dobro poznaju, pa često i sami, bez dodatnog ubeđivanja, daju novac koji mu je potreban za štednju. Dodaje i da živi sa devojkama u skromnom stanu koji one plaćaju.

8. Praktikujte uslugu za uslugu

Ovaj mladić kaže da se razume u kućne i garažne poslove, pa da mu se i to znanje ponekad pokaže kao korisno.

foto: Giphy

- Na primer, komšija ima biznis koji uvozi neku hemiju. Ponekad mu pomognem oko transporta, nekad mu nešto prenesem... On mi zauzvrat pokloni po neki paket proizvoda koji prodaje, pa ni za to ne trošim novac. Posle ga samo presečem i na tome lepo zaradim - kaže on.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.