UŠTEDEO SKORO 3 MILIONA EVRA ZA 3 MESECA, A NEZAPOSLEN: Njegov sistem sa TRI UTOKE će vas oboriti s nogu!
Foto: Profimedia

MALA TAJNA VELIKOG MAJSTORA

UŠTEDEO SKORO 3 MILIONA EVRA ZA 3 MESECA, A NEZAPOSLEN: Njegov sistem sa TRI UTOKE će vas oboriti s nogu!

Beograđanin (31), koji je trenutno nezaposlen, uspeo je da za samo tri meseca uštedi čak 3 miliona evra. Mislite da je nemoguće? Ovaj mladić, koji iz razumljivih razloga želi da ostane anoniman, podelio je sa nama svoje trikove
Objavljeno: 20:35h

2. Razvijte sistem tri utoke

Beograđanin ističe da je za štednju jedna od najvažnijih osobina stroga disciplina. Pored utoke koju nosi sa sobom, ima još dve. Jednu drži u BMW džipu, za zlu ne trebalo.

- Imam i još jednu malu utoku koju stalno nosim u džepu, uz pomoć nje uzimam novac potreban za dnevne troškove. Iznenadili biste se koliko tih sitnih para skupite na kraju meseca - priča on.

3. Nemojte da nosite puno utoka sa sobom

Nosite samo ono što vam je neophodno za zaradu. Jer, može negde da ispadne, da se zagubi, da je neko pronađe, da ovo, da ono. Dovoljna vam je samo jedna utoka pri ruci.

foto: Giphy

4. Izlazite "po kućama"

Ovaj mladić priznaje da retko boravi po kafićima, a u restoranima jede svega nekoliko puta godišnje. Kada ide u goste, ponese neku od flaša iz bogatog bifea kuće u koju provaljuje, u kojoj je, kaže, veći izbor nego u prodavnici.

- Zašto bih pio piće u kafiću kad to mogu da radim i kod nečije kuće, i to besplatno, i 100 puta kvalitetnije? Idem sa prijateljima zajedno u te kuće, i tamo se družimo, a jedno od zadovoljstava mi je i mali fudbal, tako da ne smatram da se ne družim dovoljno. Ističe i da je olakšavajuća okolnost i to što retko pije alkohol, a pre nekoliko godina je ostavio i cigarete.

- Ne mešam posao i zadovoljstvo. Mada me ponekad povuče da uzmem boks iz šlepera kad ispadne.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.