SUPER TAJNI PROJEKAT MALIH NAUČNIKA: Otkrivamo vam KAKVIM SAPUNOM će Konstrakta prati ruke na EVROVIZIJI! (FOTO)
Foto: Instagram/Muzej nauke i tehnike, Stefan Stojanović

SVAKA ČAST NA IDEJI!

SUPER TAJNI PROJEKAT MALIH NAUČNIKA: Otkrivamo vam KAKVIM SAPUNOM će Konstrakta prati ruke na EVROVIZIJI! (FOTO)

Super tajni projekat je zaista do samog kraja ostao tajni, a mi smo ovu vest morali podeliti sa vama kako biste videli kakve divne mališane Srbija ima

Objavljeno:

Ovogodišnja predstavnica naše zemlje na Evroviziji Ana Đurić Konstrakta, od prvog pojavljivanja na beovizijskoj sceni, ne prestaje da izlazi iz fokusa javnosti.

Juče smo je ispratili u Torino, a danas je Muzej nauke i tehnike na svom Instagram nalogu podelio zanimljivu fotografiju.

1 / 5 Foto: Ana Paunković

Ako ste se nekada zapitali kojim će sapunom Konstrakta prati ruke tokom nastupa na Evroviziji, odgovor je sada stigao.

I veoma će vas iznenaditi!

"U mesecu aprilu mali načnici iz MoleKula - centra zabavne nauke u Muzeju nauke i tehnike spojili su umetnost i nauku u super tajnom projektu. U strogoj tajnosti razvili su originalnu formulu za „kul“ naučni sapun koji će ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji (Konstrakta) koristiti u scenskom nastupu u Torinu. Ideja nam je bila da damo vetar u leđa mladim naučnicima i generalno nauci u Srbiji i pokažemo kako neke naizgled male stvari mogu imati veliki uticaj na okolinu, ali i samopouzdanje dece koja, i pored svega postojećeg, ipak biraju umetnost, kulturu i nauku! Ovim primerom želeli smo da nauku prikažemo na jedan zabavan način koji iskače iz uobičajenih kalupa, što je u biti i osnovni cilj našeg MoleKul centra. Od srca hvala Zemlja gruva, Konstrakti i svim roditeljima koji su nas podržali!", navodi se u Instagram objavi Muzeja nauke i tehnike.

Super tajni projekat je zaista do samog kraja ostao tajni, a mi smo ovu vest morali podeliti sa vama kako biste videli kakve divne mališane Srbija ima!

Malim naučnicima čestitamo na uspešno obavljenom zadatku, a Konstrakti želimo puno sreće na Evroviziji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.