"KONSTRAKTA, VOLIM TE"! Evrovizijski predstavnik uhvaćen sa "UMETNICOM", njena reakcija je HIT (ESPRESO SNIMAK)
Predstavnici Bugarske i Konstrakta, Foto: Espreso

iznenađenje

"KONSTRAKTA, VOLIM TE"! Evrovizijski predstavnik uhvaćen sa "UMETNICOM", njena reakcija je HIT (ESPRESO SNIMAK)

Frontmen se, zajedno sa svojim gitaristom, obratio novinarima i publici koja ga je dočekala i prihvatila sa oduševljenjem.

Objavljeno: 16:26h

Uzbuđenje pred Evroviziju uveliko raste, a Beogradu je pripala čast da danas ugosti ovogodišnje predstavnike Bugarske, bend Intelligent Music Project na čelu sa frontmenom Ronijem Romerom, poreklom iz Čilea, što je Espreso pomno ispratio.

Frontmen se ubrzo pojavio na bini, zajedno sa svojim gitaristom, te su se obratili novinarima i publici koja ih je dočekala i prihvatila sa oduševljenjem.

Pre svega, zahvalili su se svima na odazivu, te su novinari bili u prilici da postavljaju pitanja predstavnicima Bugarske, na koja su oni rado odgovarali.

A nakon toga, usledilo im je malo iznenađenje...

Espreso je bio na licu mesta i zabeležio sve.

Naime, na platnu iza njih krenuo je video u kom se naša ovogodišnja predstavnica Evrovizije, Ana Đurić Konstrakta, obratila kolegama.

Usledio je šok, što se i videlo na njihovim licima, s obzirom da je iznenađenje savršeno osmišljeno, te im niko nije ''odao'' tajnu šta im se krčka.

Na snimku se pojavila Konstrakta, a šta im je poručila, možete pogledati i čuti u videu ispod:

Učesnica im se obratila sledećim rečima, a mi vam ih u celosti prenosimo:

''Zdravo, drugari i dobrodošli !

Žao mi je što ne mogu da vam se pridružim. Hvala vam za podršku, meni ona puno znači zato što volim Bugarsku. Vidimo se u Torinu, dragi naši susreti ''!

Kratkim videom, Konstrakta je opet oduševila svoju vernu publiku, ali i još nekog....

Naime, gitarista benda, Biser, na kraju videa je dobacio i jedno : ''Volim te'' (na čistom srpskom ! ) , nakon čega je Konstrakta ''nestala'' sa video bima.

Roni, frontmen benda je takođe dodao da su se Konstrakta i on upoznali još u Izraelu i da ga je već tad kupila svojim neobičnim izgledom, a kad je prvi put čuo pesmu, samo je potvrdilo njegov stav da Srbija ima jednog zaista fenomenalnog izvođača sa jakim vokalom!

Mi im oboma želimo mnogo sreće na Evroviziji, pa neka pobedi najbolji !

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.