NE MOŽE DA JEDE, DA PIJE, SILIKON CUREO IZ USTA! Sestra je prošla kroz PAKAO Olgice Markanović! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)
Horor uživo, Foto: Printscreen/Pink

JEZIVO

NE MOŽE DA JEDE, DA PIJE, SILIKON CUREO IZ USTA! Sestra je prošla kroz PAKAO Olgice Markanović! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Fotografije koje je pokazala mogu biti uznemirujuće

Objavljeno:

Horor nadrilekarka Olgica Markanović unakazila je ženi usta, iako već ima nanogicu jer se protiv nje vodi nekoliko krivičnih postupaka zbog nadrilekarstva. Zbog nje su pacijenti, umesto obećanog ulepšavanja, dobili trajne ožiljke, duboke rane, kratere po licu i jezive podlive – unakaženi su za ceo život.

Sestra Jovane Kulašević iz Novog Sada najnovija je žrtva nadrilekarke.

- Sve se desilo pre tri godine, a za takozvanu lekarku čule smo preko Instagrama. Zakazale smo pregled i dočekane smo kao u najekskluzivnijem salonu lepote. I sestra i ja smo isle na intervenciju, a ja sam ubacila jedan kubik u usta. Film je počeo da se odmotava onda kada je razotkriveno čime se ova kvazidoktorka bavi – priča Kulašević.

Sestri su, kako kaže, pre tri nedelje počele strašne nus pojave.

1 / 5 Foto: Printscreen/Pink

- Ne može da jede, da pije, i samo od sebe je to krenulo da izlazi iz usta. Obratile smo joj se, a ona nas je na sve to blokirala. Zato sam rešila da ne smem da dozvolim da se još nekome dogodi ovo što se desilo mojoj sestri – kaže Kulašević za “Novo jutro”.

Dodaje da je Markanovićeva čak pokušala da svali krivicu na “koleginicu” iz konkurentskog estetskog salona.

Dr Brankica Tepavčević objašnjava da, kada strano telo dopre u organizam, on odgovara imunom reakcijom, pa dolazi do odbacivanja stranog materijala.

- To se upravo desilo Jovaninoj sestri posle tri godine, jer je reč o sporom procesu. Problem je što se tečni silikon teško vadi iz organizma, pa je teško pomoći pacijentkinji – kaže dr Tepavčević i dodaje:

Prevarante nikada nećemo eliminisati, ali se protiv njih moramo boriti tako što ćemo javnom mnjenju objasniti kako da se na pravi način raspitaju i izaberu salon. Estetske procedure moraju da se rade u ordinacijama, a one moraju biti registrovane od strane javnih institucija.

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.