SEĆATE SE KAMIONA KOJI JE PROPAO U AMBIS NA UGLU KAČARSKE I KOSTOLAČKE? Proverili smo kakvo je sada STANJE! (FOTO)
Asfaltiranje na mestu nesreće, Foto: Kurir, Stefan Kojić

RADOVI U TOKU

SEĆATE SE KAMIONA KOJI JE PROPAO U AMBIS NA UGLU KAČARSKE I KOSTOLAČKE? Proverili smo kakvo je sada STANJE! (FOTO)

Kontaktirali smo JKP "Beogradski vodovod i kanalizacije" odakle nam je potvrđeno da su radovi u njihovoj nadležnosti

Objavljeno: 15:04h

Pre nepuna dva meseca, na uglu Kačerske i Kostolačke ulice u Beogradu, došlo je do pucanja asfalta zbog čega je kamion upao u rupu.

Ekipa portala Espreso danas je ponovo otišla na lice mesta i tamo smo zatekli radnike koji menjaju asfalt u ulici. Kako su nam rekli, radovi su u nadležnosti JKP "Beogradski vodovod i kanalizacije" koji su renoviranje ulice počeli neposredno nakon nezgode.

1 / 10 Foto: Stefan Kojić

Kontaktirali smo JKP "Beogradski vodovod i kanalizacije" odakle nam je potvrđeno da su radovi u njihovoj nadležnosti kao i da će biti privedeni kraju u što skorijem roku.

"Mi uvek posle svojih radova imamo obavezu da površinu vratimo u prvobitno stanje, tako da apsolutno je u našoj nadležnosti i te procedure se držimo. Radovi će biti okončani najverovatnije u narednih nekoliko dana" , rečeno je za portal Espreso.

Inače, gotovo cela kabina kamiona propala je u rupu kada se urušio deo asfalta zbog pucanja vodovodne cevi. Vozač je nekako uspeo da izađe iz kamiona, a na svu sreću ostao je nepovređen.

Kamion
foto: Printscreen Youtube Moj Beograd

Kada smo obišli mesto nesreće, zatekli smo radnike koji su menjali vodovodne cevi i rupa je ubrzo sanirana, međutim, kako se još tada moglo primetiti, asfalt je počeo da puca celom dužinom ulice. Tada nam je objašnjeno da su naprsnuća posledica kanalizacije.

Podsetimo, kvar u Kostolačkoj ulici kod broja 21 je prijavljen prvobitno "Vodovodu". U međuvremenu došlo je do nezgode, a ubrzo su se radnici pojavili i kvar sanirali.

1 / 10 Foto: Espreso.rs

Na licu mesta bile su policijske patrole, ubrzo nakon izvršenog uviđaja kamion je izvučen iz rupe. Tada nam je iz "Vodovoda" rečeno da je u njihovoj nadležnosti da nadoknade štetu nastali na vozilu.

Bonus video:

00:03

Žena sa detetom prelazi ulicu van pešačkog prelaza

(Espreso/ Dijana Spasov)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.