ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA BEOGRAĐANKE: Evo kako izgleda i kada će biti USELJENA (FOTO)
Beograđanka, Foto: Dragana Udovičić

radovi

ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA BEOGRAĐANKE: Evo kako izgleda i kada će biti USELJENA (FOTO)

Da obavestim kritičare da će brzo početi rekonstrukcija zgrade Beobanke na Zelenom vencu, kao i da će brzo videti skele na zgradi BIGZ-a

Objavljeno: 09:41h

Ovih dana završena je rekonstrukcija Beograđanke, a zgrada će biti useljena do marta kada će biti otvorena, kaže zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

1 / 4 Foto: Profimedia

"Beograđanka je ponovo najmodernija poslovna zgrada i ponos našeg grada kao što je bila 1974. godine kada je sagrađena. Sa svojih 101 metrom i 23 sprata više nije najviša zgrada u Beogradu, ali dominira ovim delom grada. Pre samo nekoliko godina kada smo prodali ovu zgradu koja je propadala i koja se pretvorila u objekat za smeštaj udruženja građana koja nisu ništa plaćala vođena je kampanja kako će zgrada biti srušena i kako će biti pretvorena u hotel", poručio je Vesić u objavi na Fejsbuku.

Prema njegovim rečima, ti koji su tada lagali danas ćute.

"Meni to nije važno, osim da je Beograđanka obnovljena i da sam imao hrabrosti da uđem u taj projekat. U tome je razlika između mene i polupismenih političara kojima radni vek prođe, a da ne urade ništa. Razlika između rada i nerada. Beograđanka je uređena. Da obavestim kritičare da će brzo početi rekonstrukcija zgrade Beobanke na Zelenom vencu, kao i da će brzo videti skele na zgradi BIGZ-a. Pa vi slobodno napadajte", naveo je zamenik gradonačelnika.

(Espreso / b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.