PUKLA BRUKA U SRBIJI! Žena se žalila na DOSTAVLJAČA HRANE, smeta joj što se zove MUZAFAR, da li smo u 21. VEKU?
Ilustracija, Foto: Twitter printscreen, Nemanja Nikolić

SUKOB MIŠLJENJA

PUKLA BRUKA U SRBIJI! Žena se žalila na DOSTAVLJAČA HRANE, smeta joj što se zove MUZAFAR, da li smo u 21. VEKU?

Priča je postala viralna, a komentari su raznoliki!

Objavljeno:

Na Tviteru se odigrava prava drama zbog Beograđanke koja se požalila na kurira jedne beogradske službe za dostavu hrane.

Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila da je poručila hranu od izvesne službe, ali joj je dostavljač zasmetao jer se zove Muzafar, te je ona oplela po njemu.

Problem je nastao, jer ona tvrdi da je kurir zapravo migrant i to zaključila po imenu istog, jer pošiljka nije stigla do nje o čemu svedoče poruke koje je objavila, pa je najstrašnije izvređala kurirsku službu navodno jer joj smeta što kurir dolazi na njenu kućnu adresu.

1 / 2 Foto: Twitter/niinochka

Ova devojka smatra da to može ugroziti njenu bezbednost, a zbog toga se priča proširila i na Tviter gde je i postala viralna.

Ljudi su većinom osudili njeno ponašanje, a samo neki od komentara su:

- Na koji zakon se poziva? Ako misli da je on ilegalan, prijavi da neko radi na crno i da nema dokumenta? Šta ako je dečko student na razmeni?? Ne zna ko je, šta je, odakle je, devojka samo vidi ime? Kakav primitivizam majko mila, šokirana sam idalje. - napisala je jedna korisnica Tvitera.

- Igrom slučaja i meni je Muzafar neki dan dostavio hranu (zapamtila sam jer znam par Muzafera, ali ni jednog Muzafara) - elem, Muzafar se nasmejan popeo na šesti sprat jer je lift crk'o, lepo priča srpski i baš je simpatičan. Želim nam još Muzafara kao imigraciju. - još jedan od komentara.

- Samo bih kao bivši zaposleni kompanije za dostavu hrane dodao i to da svaki kurir ima prijavljeno boravište i legalnu dozvolu za rad u Republici Srbiji. Imali smo nekoliko poseta policije i inspekcija u kancelariji ovim povodom, naravno nikada nije pronađen ni jedan problem. - napisao je korisnik Tvitera.

Vaša mišljenja o ovoj diskusiji pišite nam u komentarima.

Bonus video:

00:15

VELIČANSTVENO! DOČEK ZA PAMĆENJE: Veliki broj navijača došao na aerodrom da pozdravi HEROJA SRBIJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.