PRINUDNO ISELJENA PORODICA KREKIĆ IZ ZEMUNA: Izvršitelj došao NENAJAVLJENO po minusu pa ih izbacio iz doma (FOTO)
Iseljenje, Foto: Printscreen/Facebook/Združena akcija Krov nad glavom

Združena akcija "Krov nad glavom"

PRINUDNO ISELJENA PORODICA KREKIĆ IZ ZEMUNA: Izvršitelj došao NENAJAVLJENO po minusu pa ih izbacio iz doma (FOTO)

"Ovakav način postupanja mora da stane! Niko ne sme da bude bez krova nad glavom zbog špekulacija i prodaja tuđih domova zarad svog profita", naveli su iz Združene akcije "Krov nad glavom" u Fejsbuk objavi

Objavljeno:

Združena akcija "Krov nad glavom" objavila je na svojoj Fejsbuk stranici da je danas prinudno iseljena porodica Krekić iz Zemuna.

"Jutros su u 9 časova na vrata porodice Krekić u Zmaj Jovinoj 13 nenajavljeno došli izvršitelj i policija. Sprovedeno je prinudno iseljenje uz pretnje privođenjem i oduzimanjem dece. Prinudno iseljenje je trajalo više od jednog sata, za to vreme je Marina Krekić bila ispred stana bez telefona, pokušavajući da pregovara sa kupcem i prodavcem stana oko nalaženja rešenja. Od ovoga nije bilo vajde, i uz sve to policija je pretila privođenjem Marine i oduzimanjem dece. Da stvar bude još gora prinudno iseljenje je sprovedeno danas, kada je minus 3, a Zakon o stanovanju i održavanju zgrada javno zabranjuje sprovođenje iseljenja zbog nepovoljnih vremenskih uslova", navodi se u objavi Združene akcije "Krov nad glavom".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.