DRAGANOVA STRAŠNA SUDBINA! Čovek koji je izbačen iz DOMA od strane IZVRŠITELJA došao po STVARI pred PRAZNIKE! VIDEO
Ilustracija, Foto: Printscreen Facebook

tuga!

DRAGANOVA STRAŠNA SUDBINA! Čovek koji je izbačen iz DOMA od strane IZVRŠITELJA došao po STVARI pred PRAZNIKE! VIDEO

Javni izvršitelj i zapisničar nisu došli, rekli su u video zapisu prisutni aktivisti

Objavljeno:

Dragan Đurđeski odlučio je da se iseli iz dela svog doma, pod pritiskom dugova, izvrsiteljske mašinerije i investitora koji je na doboš kupio njegovu kucu, pre otprilike mesec dana.

Početkom decembra, investitor je srušio pekaru od koje je Dragan živeo. A par dana nakon toga srušena je i kuća, a sve stvari prebačene su u obližnji magacin, razbacane.

Danas, pred praznike, zvali su ga da dođe po svoje stvari. Došao je sa aktivistima iz Krova nad glavom. Javni izvršitelj i zapisničar nisu došli, rekli su u video zapisu prisutni aktivisti.

Dragan je za Espreso portal ranije rekao da se oseća očajno.

Podsećamo, Dragan Đurđeski je od 1988. godine na Konjarniku, a u dvorištu kuće u kojoj živi, otvorio je pekaru.

– Draganova pekara je 2010. godine upala u gubitke, tako da više nije mogla da otplaćuje kredit koji je podigla kod banke. Iako je Dragan ponudio više alternativnih rešenja, banka je postupila na zelenaški način i zatvorila njegovu pekaru, tako da je ostao bez ikakvih prihoda i, umesto da postepeno otplaćuje dug, nastavio da tone u spiralu dužničkog ropstva. Banka je ubrzo nakon toga iskoristila priliku da organizuje prodaju kuće porodice Đurđeski i sada izvršitelj izbacuje na ulicu porodicu da bi „poveriocu“ predao jedni dom porodice Đurđeski, saopštili su iz Udruženja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.