KARLEUŠA, MARIJA ŠERIFOVIĆ I SARA JO ISPRED SKUPŠTINE! Spektakl za doček NOVE 2022.
Ilustracija, Foto: Nebojša Mandić, Zorana Jevtić, Ana Paunković, Damir Dervišagić

saopštenje

KARLEUŠA, MARIJA ŠERIFOVIĆ I SARA JO ISPRED SKUPŠTINE! Spektakl za doček NOVE 2022.

Iako se danima spekulisalo o tome ko će zapevati publici na tradicionalnom dočeku ispred Narodne skupštine, sada je konačno otkriveno da su u pitanju ove tri pop zvezde

Objavljeno: 16:22h

Za doček nove 2022. godine na platou ispred Doma Narodne skupštine Beograđanima i njihovim gostima spektakularne nastupe podariće tri velike zvezde domaće muzičke scene.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, u pitanju su: Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jo. One će svojim hitovima i scenskim performansima, zabavljati publiku u najluđoj noći na najvećem organizovanom dočeku na otvorenom prostoru

Iako se danima spekulisalo o tome ko će zapevati publici na tradicionalnom dočeku ispred Narodne skupštine, sada je konačno otkriveno da su u pitanju ove tri pop zvezde.

Jelena Karleuša
foto: © ATA Images

Ovim konačno postaje jasna i misteriozna Karleušina poruka na njenom Instagram storiju, na kojoj je samo pisalo: 31.12. Iako se nagađalo da je u pitanju bio moguć datum izlaska njenog novog albuma ili novog singla, u pravu su bili svi oni koji su smatrali da je ovo bila najava spektakularnog novogodišnjeg nastupa u prestonici.

Kada smo prošle nedelje, pitali Jelenu da nam otkrije šta je u pitanju, dala nam je zanimljiv odgovor.

- Ne smem da kažem. Nešto jako, jako interesantno. Ja bih rekla, vi znate mene. Biće nešto jako dobro i spektakularno. Mogu da kažem da ćemo pomeriti granice - rekla nam je Jelena.

Marija Šerifović
foto: Zorana Jevtić

Sada nam je konačno jasno i na šta je mislila, a kada ona nešto obeća, ona to svojoj publici i priušti. Tako da ostaje da vidimo kako će to sve izgledati, a kada se na to doda da će pored nje, na sceni svojim glasovima publiku očarati i Marija Šerifović i Sara Jo, apsolutno je jasno da je dobar provod zagarantovan.

Sara Jovanović
foto: Printscreen Instagram

Nakon ovog nastupa, JK će se uputiti nekoliko stotina metara dalje, gde će nastaviti da uveseljava goste jednog beogradskog kluba na Terazijama.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.