GNUSNI SNIMAK MALTRETIRANJA STARICE VEĆ DANIMA POTRESA SRBIJU: Sada se oglasio i dom za stara lica
Ilustracija, Foto: Youtube/Autentiknet/TikTok

demant

GNUSNI SNIMAK MALTRETIRANJA STARICE VEĆ DANIMA POTRESA SRBIJU: Sada se oglasio i dom za stara lica

Ovakvo maltretiranje muškarac je nemoćnoj ženi priredio pred većim brojem penzionera

Objavljeno:

Nakon što je na društvenim mrežama izašao snimak koji je zgrozio javnost na kom se vidi i čuje kako mlađi muškarac upućuje uvrede baki i psihički je maltretira oglasila se direktorica doma za stare "Bakina i dekina priča" koji se našao na meti osuda zbog spekulacija da se ovo maltretiranje dogodilo u ovom domu.

Na videu se može čuti mlađi muški glas koji upućuje uvrede baki, a istovremeno je i hvata za nadlakticu sa ciljem da je iznervira.

@savage_ffm

#domzastare #domzastarebakinaidekinaprica #policija #inspekcija KAD ZAPOSLJAVAJU BALAVCE KOJI SE PONASAJU TAKO KAKO SE PONASAJU…!

♬ original sound - Savage

Starica u pokušaju da se osigura od nasilnika počinje da preti milicijom, međutim takva izjava samo je nasmejala zlotvora.

Ovakvo maltretiranje muškarac je nemoćnoj ženi priredio pred većim brojem penzionera.

Nakon navoda koji su dospeli u javnost, oglasili su se i zaposleni doma za star "Bakina i dekina priča". Demant vam prenosimo u celosti.

"Poštovani urednici medija,

Obraćam Vam se ispred Uprave doma za stara lica ,,Bakina i dekina priča".

Zgroženi smo video snimkom koji kruži društvenim medijima, a koji je nastao i čija radnja se dešava u nekom od domova za stara lica. Zgroženi smo sadržajem istog kao i navodima da se radnja dešava u našem domu za stare.

Svesni smo važnosti pisanih i online medija i svake izgovorene reči koja se na njima nalazi i s tim u vezi primorani smo da delujemo hitro kako bi se smanjila već načinjena šteta po naš ugled.

Činjenica je da je neko imao malicioznu nameru da naudi našem domu.

Demantujemo gnusne navode, snimak je prijavljen policiji a osoba koja je navela ime našeg doma biće zakonom propisano tužena.

Dom "Bakina i dekina priča" sa svojim korisnicima neguje višegodišnju saradnju sa pre svega neizmernim poštovanjem i prema njima se ophodi kao prema svojim bakama i dekama.

Srdačan pozdrav ,

Uprava doma


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.