SRPSKOM TURISTI U ZAGREBU NEŠTO SIPALI U PIĆE PA GA POKRALI: Isplivali detalji incidenta na železničkoj stanici!
Ilustracija, Foto: Profimedia

UŽAS

SRPSKOM TURISTI U ZAGREBU NEŠTO SIPALI U PIĆE PA GA POKRALI: Isplivali detalji incidenta na železničkoj stanici!

U jednom se trenutku muškarac udaljio do toaleta ostavivši bocu alkohola pored njih

Objavljeno:

Zagrebačka policija je rešila slučaj državljanina Srbije koji se u gluvo doba noći na zagrebačkom Glavnom kolodvoru našao na meti lopova koji su ga opili i nešto mu stavili u piće kako bi ga lakše pokrali.

Za manje od dva dana, lisice na ruke policajci su stavili 55-godišnjem muškarcu i 30 godina mlađoj devojci koji su u krivično prijavljeni za tešku krađu iskorištavanjem bespomoćnosti druge osobe.

Naime, oko 3.15 sati u nedelju na prostoru Glavnog železničkog kolodvora na Trgu kralja Tomislava ovo dvoje se družilo sa turistom iz Srbije. Kao gostoljubivi i srdačni domaćini, ponudili su ga i alkoholnim pićem.

No u jednom se trenutku muškarac udaljio do toaleta ostavivši bocu alkohola pored njih. To je dvoje varalica iskoristilo tako što su mu neko opojno sredstvo stavili u piće koje je on, popio do kraja, kad se vratio do njih.

- Na taj način doveli su ga u stanje bespomoćnosti te ga odveli do željezničkog perona gdje su ga stavili na tlo. Otuđili su mu potom torbicu, mobilni, lične dokumente, kartice i novac. Ukupna šteta je 10.500 kuna - kažu iz PU zagrebačke čiji su radnici odmah po primljenoj prijavi u nedelju ujutro, temeljno pročešljali područje kao i snimke videonadzora.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.