UZNEMIRUJUĆ PRIZOR: Radnik maltretirao baku u staračkom domu, ona tražila policiju!
Starica iz doma, Foto: Printscreen

iživljavanje

UZNEMIRUJUĆ PRIZOR: Radnik maltretirao baku u staračkom domu, ona tražila policiju!

Naime na snimku koji je zgorozio javnost zabeležen je trenutak maltretriranja starije žene, korisnice ustanove za stare

Objavljeno:

Dom za stara lica trebalo bi da je mesto u kojem naši stariji sugrađani dobijaju stalnu negu i nadzor od medicinskog osoblja koje radi unutar njega. Međutim snimak koji je krenuo da se deli društvenim mrežama prikazuje, najverovatnije, radnika doma koji se iživljava nad staricom, vređajući je, uzgred, najpogrdnijim rečima.

Iako smo, nažalost, navikli da se putem društvenih mreža dele najrazličitiji sadržaji neretko gnusnog karaktera, ovog puta redu takvih, nakaradnih, pridružio se snimak koji je načinjen u jednom beogradskom domu za stara lica.

Naime na snimku koji je zgorozio javnost zabeležen je trenutak maltretriranja starije žene, korisnice ustanove za stare.

Na videu se može čuti mlađi muški glas koji upućuje uvrede baki, a istovremeno je i hvata za nadlakticu sa ciljem da je iznervira.

- J*bo te Pera Pampur - reči su, najverovatnije mladog sadiste, koji najgnusnije uvrede upućuje nemoćnoj ženi, a usput je naziva i ku*vom.

Starica u pokušaju da se osigura od nasilnika počinje da preti milicijom, međutim takva izjava samo je nasmejla zlotvora.

Ovakvo maltretiranje muškarac je nemoćnoj ženi priredio pred većim brojem penzionera.

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.