OBRATITE PAŽNJU AKO PLANIRATE NA KALENIĆ PIJACU: Da niste pipnuli slučano, A NI NAMERNO! (FOTO)
Nesvakidašnji prizor na pijaci, Foto: Facebook/Mapenevidljivogbalkana

hit

OBRATITE PAŽNJU AKO PLANIRATE NA KALENIĆ PIJACU: Da niste pipnuli slučano, A NI NAMERNO! (FOTO)

Ukoliko ste planirali ovih dana do pijace po sveže voće i povrće, obratite pažnju šta vam se dešava sa rukama dok vam pogled miluje ili skenira vredno uzgajane povrtarske i voćarske kulture

Objavljeno:

Ukoliko ste od onih ljudi koji se u zrelost i kvalitet voća i povrća uveravaju pipkanjem, dobacivanjem, ili žongliranjem plodovima čiji izgled budi sumnju - jedna tezga na Kalenić pijaci na Vračaru definitivno nije mesto za vas.

Fejsbuk stranica Mape nevidljivog Balkana koja objavljuje zanimljive sadržaje sa ovih prostora postala je bogatija za jednu nesvakidašnju crticu sa Kalenić pijace na Vračaru. Naime, prodavac kojem je očigledno dozlogrdilo da mu sugrađani pipkaju voće i povrće i isto vrate nazad na tezgu, ne kupujući ga - napravio je je svojevrsni transparent na kojem je iznad gajbice pune paradjza napisao: da niste pipnuli slučajno!

Autori ove objave na Fejsbuku dodali su šaljiv komentar: A ni namerno!

Dakle, ukoliko ste planirali ovih dana do pijace po sveže voće i povrće, obratite pažnju šta vam se dešava sa rukama dok vam pogled miluje ili skenira vredno uzgajane povrtarske i voćarske kulture. Nemojte da ih pipate slučajno, a ni namerno!

(Espreso / MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.