GRADONAČELNIK ZAHTEVA PRIPRAVNOST NAJVEĆEG STEPENA! Nakon obilnih padavina sledećih 48 časova su KLJUČNI!
Zoran Radojičić, Foto: Zoran Jevtić

oglasio se

GRADONAČELNIK ZAHTEVA PRIPRAVNOST NAJVEĆEG STEPENA! Nakon obilnih padavina sledećih 48 časova su KLJUČNI!

Beograd je juče u popodnevnim satima pogodilo snažno nevreme, a jaka kiša praćena grmljavinom nastavila je da pada i tokom noći

Objavljeno:

Gradonačelnik Beograda i komandant Gradskog štaba za vanredne situacije Zoran Radojičić naložio je nadležnim gradskim komunalnim službama pripravnost najvećeg stepena, nakon jučerašnjeg nevremena i obilnih padavina.

"Situaciju pratimo iz minuta u minut, informacije prikupljamo u realnom vremenu i pratimo krizne tačke. Sve ovo je neophodno kako bismo Beograđane maksimalno zaštitili", rekao je Radojičić, a saopštila Gradska uprava.

Zato će u narednih 48 sati pripravnost biti na najvećem stepenu, prevashodno javno-komunalnih preduzeća "Beogradski vodovod i kanalizacija", "Gradska čistoća", "Beograd-put", "Beogradvode", ali i "Zelenilo - Beograd", zbog stabala koja su tokom sinoćnjeg nevremena padala i bila nošena kišnom bujicom.

"Naravno, pratimo i stanje u kanalima. Naložio sam i da se uvedu dežurstva. Građani mogu biti sigurni da se situacija pomno prati i da smo u svakom trenutku spremni da intervenišemo", rekao je Radojičić.

Beograd je juče u popodnevnim satima pogodilo snažno nevreme, a jaka kiša praćena grmljavinom nastavila je da pada i tokom noći.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.