ŠOK! Pretučena žena sa Novog Beograda dobila KRIVIČNU PRIJAVU, NASILNIK zasad samo PREKRŠAJNU! (VIDEO)
Trenutak užasa, Foto: Printscreen/Instagram/Moj Beograd

šok

ŠOK! Pretučena žena sa Novog Beograda dobila KRIVIČNU PRIJAVU, NASILNIK zasad samo PREKRŠAJNU! (VIDEO)

Policija ih je odvela na trežnjenje od 12 sati, oboje su bili pod dejstvom alkohola

Objavljeno: 13:07h

Jeziv snimak na kome se vidi kako muškarac brutalno prebija ženu na Novom Beogradu, nakon čega ona ostaje nepomično da leži neko vreme na trotoaru, izazvao je šok u javnosti, ali sada su se pojavili novi, takođe šokantni detalji, šta se dogodilo posle cele ove užasne scene.

Kako se nezvanično saznaje, na kraju je žena dobila krivičnu prijavu, muškarac prvo prekršajnu, a sada će se utvrditi i na koji način će se još teretiti nasilnik.

Kako se saznaje, policija je izašla na teren po prijavi da se svađaju muškarac i žena na ulici. Kada su došli, njih dvoje su se tukli međusobno i bili su pod dejstvom alkohola, nezvanično saznaje.

Policija ih je odvela na trežnjenje od 12 sati, oboje su bili pod dejstvom alkohola, a kako nezvanično saznaje, žena je u policiji pravila probleme i protiv nje je podneta krivična prijava zbog ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Protiv muškarca je, kako se saznaje, podneta prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira.

Međutim nakon objave snimka na kome se vidi kako nasilnik brutalno prebija ženu, dežurni tužilac Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu naložio je policiji da prikupi potrebna obaveštenja i utvrdi šta se tačno dogodilo tog dana, nakon čega će biti doneta odluka kako će se osumnjičeni muškarac teretiti - da li za nasilničko ponašanje, nasilje u porodici ili neko drugo krivično delo.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.