POSLUŠAJTE KAKO ZVUČI NOVA HIMNA BEOGRADA! Fenomenalno je, zaista! (AUDIO)
Himna Beograda, Foto: Aleksandra Čolić

ODABRANA JE!

POSLUŠAJTE KAKO ZVUČI NOVA HIMNA BEOGRADA! Fenomenalno je, zaista! (AUDIO)

Preuzimanje ovog audio-fajla je besplatno, slobodno i dozvoljeno isključivo u nekomercijalne svrhe

Objavljeno:

Odlukom o pesmi grada Beograda, koja je u junu doneta na sednici Skupštine grada, odabrana je pesma „Himna Beogradu” za zvaničnu pesmu grada Beograda, za koju je tekst napisao Tanasije Mladenović na muziku Mihovila Logara.

Predmetnom odlukom je naloženo da svi organi Grada Beograda i gradskih opština, preduzeća, ustanove i ostale organizacije čiji je osnivač Grad, odnosno gradska opština imaju obavezu da obezbede da se pesma grada Beograda izvodi prilikom organizovanja proslava, svečanosti i drugih kulturnih, sportskih i sličnih manifestacija. Istim aktom je određeno da Centar beogradskih festivala obezbedi audio-verziju pesme grada koja će se koristiti prilikom njenog izvođenja. U skladu sa navedenim, Centar beogradskih festivala je snimio izvođenje pesme grada za simfonijski orkestar i hor, a po aranžmanu Damira Handanovića, v.d. direktora CEBEF-a.

Audio-fajl pesme grada Beograda se može slobodno i besplatno preuzeti sa sledećeg linka: https://www.cebef.rs/himna.wav. Preuzimanje ovog audio-fajla je besplatno, slobodno i dozvoljeno isključivo u nekomercijalne svrhe. Audio-fajl se mora koristiti u integralnoj verziji, bez prava na menjanje audio-zapisa, skraćenje njegovog trajanja ili bilo koje druge modifikacije. Umnožavanje u komercijalne svrhe ili bilo koji drugi tip komercijalizacije ili zloupotrebe predmetnog audio-snimka nisu dozvoljeni.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.