VESIĆ: Radove u bloku 37 nije trebalo nastavljati!
Goran Vesić, Foto: Emilija Jovanović

rekao je

VESIĆ: Radove u bloku 37 nije trebalo nastavljati!

Naveo je da su se građani iz Bloka 37 žalili Ministarstvu građevine, saobraćaja i infrastrukture na postupak izdavanja građevinske dozvole

Objavljeno:

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić smatra da radove na izgradnji objekta u Bloku 37 na Novom Beogradu nije trebalo nastavljati jer je to bilo suprotno dogovoru koji je nedavno postignut u Skupštini grada.

Uprkos dogovorenom, na gradilištu u Bloku 37 danas su nastavljeni radovi zbog čega su nezadovoljni građani večeras ponovo protestovali.

Žao mi je što je investitor zgrade u Bloku 37 nastavio radove uprkos dogovoru koji smo postigli u Skupštini grada da se ne gradi, kao i da se ne protestuje dok ne pronađemo rešenje, napisao je Vesić na Fejsbuk profilu.

Naveo je da su se građani iz Bloka 37 žalili Ministarstvu građevine, saobraćaja i infrastrukture na postupak izdavanja građevinske dozvole.

Upoznat sam da je Ministarstvo utvrdilo činjenice i uputilo rešenje Gradu Beogradu. Zahvalan sam Ministarstvu koje je reagovalo veoma brzo jer su razumeli značaj ovog problema. Čim dobije rešenje Grad će nastaviti postupak koji će biti završen u najkraćem roku, naveo je Vesić.

Pozvao je investitora da do završetka postupka ne nastavlja s radovima, a stanovnike iz Bloka 37 da svoj stav, na koji, kaže, imaju pravo, iskažu na miran i dostojanstven način.

Da ostanu prisebni i da ne nasedaju na provokacije pojedinih političkih stranaka koje bi da na njihovom problemu skupljaju jeftine političke poene. Rešenje za ovaj problem kojim bi bili zadovoljni i Grad Beograd i građani i investitor možemo samo zajedno da nađemo, zaključio je Vesić.

Bonus video:

00:21

RADOVI USPORAVAJU SAOBRAĆAJ: Velika gužva na auto-putu u smeru ka Nišu (KURIR TV)

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.